BICIKLIMA GRADIMO MOSTOVE :)

8. Panonski maraton triju država

Panonski maraton triju država je međunarodna biciklistička manifestacija, koja gradi mostove između nas i naših susjeda. Ove godine se manifestacija održava osmi puta.

Sudionici biciklističkog maratona prolaziti će po idiličnim prekmurskim i mađarskim selima, voziti kroz Panonsku nizinu, prelaziti rijeku Muru, popeti se na međimursku vinsku cestu i na kraju opustiti u bazenima Toplica Sveti Martin. Trase maratona su različito zahtjevne te su primjerne za svakoga. Pokraj cestovnih trasa, za ljubitelje terenske vožnje pripremljena je mountainbike-xc trasa po okolnim bespućima. Nakon uspješnog završetka maratona sve sudionike očekuje obrok, medalja, izvlačenje nagrada, bogat zabavno-kulturni program i kupanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi u Toplicama Sveti Martin na Muri.Pozivamo vas, da svoj dan preživite u ugodnom bicikliranju u našoj okolici. Zbog prelaska državne granice svaki sudionik obavezan je imati sa sobom važeć putovnicu ili osobnu iskaznicu.

Veliki maraton – 105 km; zahtjevno; Slovenija-Hrvatska-Mađarska start u 9.00 h

Srednji maraton – 65 km; srednje-zahtjevno; Slovenija-Hrvatska start u 9.10 h

Mountain bike XC – 30 km; srednje-zahtjevno;  start u 9.20 h

Mali obiteljski maraton – 15 km; lagano; po okolici Sv.Martina na Muri  start u 9.30 h

Start / Cilj :  Toplice Sveti Martin , Sveti Martin na Muri, Hrvatska
Kotizacija:
12 eur  -kod predprijave do 20.07.
15 eur – nakon 20.07.
Plaćanje kod prijava na startu

Predprijave na www.bk-muraavantura.com

Prijave na startu: 7-8:45h

Svim sudionicima osigurana: medalja, obrok, sudjelovanje u nagradnoj igri, kulturno zabavni program, kupanje na bazenima Toplica Sveti Martin.

Autor: BK Mura Avantura

Nema postova za prikaz