OVE GODINE DVA DRŽAVNA PRVENSTVA

Drugi Falkensteiner Punta Skala triatlon (i puno više)!

Dođite u Petrčane, nedaleko Zadra, 16. i 17. svibnja 2015. godine i sudjelujte u jednoj od niza utrka – možete birati između trčanja, duatlona, aquatlona, olimpijskog triatlona ili štafetnog ekipnog triatlona, pri čemu su discipline olimpijski i ekipni štafetni triatlon DRŽAVNO PRVENSTVO REPUBLIKE HRVATSKE otvoreno i za rekreativce i za strance!

Oni koji su bili prošle godine svjedočit će o jednoj od najljepših lokacija za utrku – plaža, more, park, resort, Zadar, Dalmacija – nesumnjivo dobri razlozi da u kasno proljeće, 16. i 17. svibnja dođete u Falkensteiner resort Punta Skala.

Organizatori su mislili na sve željne rekreacije i sporta – najmlađima će biti privlačan aquatlon, trkačima jedna odlična ruta kroz resort u dva kruga, duatlonci rekreativci uživat će u kratkoj, ali zahtjevnoj trci, dok će glavni izazov, olimpijski triatlon, prihvatiti oni najspremniji. Zanimljiva disciplina, ekipni štafetni triatlon, prvi put ima svoje prvenstvo u Hrvatskoj i sigurno će pobuditi znatan interes među sportašima i sportašicama. S obzirom da su utrke podijeljene u dva dana, možete sudjelovati na više utrka, ovisno o spremnosti i afinitetima.

U subotu 16. svibnja 2015. održat će se OLIMPIJSKI TRIATLON (pojedinačno i štafete: plivanje 1500 m / bicikl 40 km / trčanje 10 km), SUPERSPRINT TRIATLON (plivanje 375 m / bicikl 6,6 km / trčanje 2,5 km) i ULIČNA UTRKA (10 km).

U nedjelju, 17. svibnja 2015. održat će se EKIPNI ŠTAFETNI TRIATLON (2 natjecateljice i 2 natjecatelja: 4X plivanje 300 m / bicikl 6,6 km / trčanje 1,6 km), DUATLON za rekreativce (trčanje 2 km / bicikl 6 km / trčanje 1 km) i AQUATLON za djecu.

Naravno, svi sudionici dobit će poklon pakete, nagrade će biti zanimljive i bogate, a ne smijemo ni zaboraviti spomenuti ručak za natjecatelje u odličnom restoranu Falkensteiner hotela Diadora****!

Trke će se održati uz veliku potporu Turističke zajednice Grada Zadra, TK Split i TK Zadar.

 

Prijave i više informacija na: www.tksplit.hr ili ovdje.

 

A novosti svakako popratite i na Facebook stranici utrke

 

Autor: Promo

Nema postova za prikaz