U SLAVONIJU NA TRIATLON

Triatlon Borovik 2021 – najava

Prvi vikend u srpnju rezerviran je za sve ljubitelje triatlonskog sporta. Već osmo izdanje Triatlona Borovik govori da je ovo natjecanje preraslo lokalne okvire i da se polako pozicionira na mapi hrvatskog i regionalnog triatlona.

 

Organizatori namjerno izbjegavaju standardni sprint  triatlon kako bi svojim dionicama približili triatlon svima koji se po prvi puta žele uključiti u ovaj sport. To ne znači da i „ozbiljni“ triatlonci sa iskustvom u ovome sportu nisu dobrodošli testirati svoje granice.

Zbog prostornog ograničenja organizatori su prisiljeni broj natjecatelja ograničiti na 200 , već nekoliko godina unatrag taj broj se popuni već po otvaranju prijava.

Dionice na Triatlonu Borovik su 400 m plivanja, 21 km brdskog bicikla i 5 km trčanja. Sve se odvija u prekrasnom ambijentu Jezera Borovik u blizini Đakova.

Osmi Triatlon Borovik održava se  3. 7. 2021. (subota) na jezeru Borovik. Organizatori osiguravaju unikatne majice, medalje i nagrade za prvoplasirane, kao i bogat startni paket. Nakon same utrke zabava u Campu Borovik uz hranu, piće, dobru glazbu i DJ-a je zagarantirana. Više informacija potražite na FB Triatlon Borovik.

Prijave na stranici racesmanager.com se i dalje primaju, zaključno sa 27. 6.

Video Triatlona Borovik: https://fb.watch/5xNFX_igQG/

- Marketing -

Nema postova za prikaz