AKTIVNI GODIŠNJI ODMOR

Iron Girl i IronKids – Ljetni izazov za žene i mališane u najljepšoj laguni Poreča

Nakon svibanjskog uspješnog otvaranja sezone triatlona, najvećim triatlonom u Hrvatskoj, Plava Laguna 5150 Poreč, istoimeni organizator donosi još dvije utrke. Plava Laguna kao vlasnik Ironman licence, kolovoz je predvidio za obiteljsko sportsko druženje– Iron Girl i IronKids.

 

Poreč je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj koje oduzima dah svojom ljepotom i bogatom poviješću. Za avanturiste željne boravka na otvorenom, ovaj dio Istre idealna je destinacija koja nudi prekrasnu obalu i more samo nekoliko minuta od fascinantne unutrašnjosti s mnoštvom mogućnosti za trčanje, plivanje, planinarenje i biciklizam. Stoga, ovakve dvije utrke idealan su način da obitelj u jeku sezone provede aktivan godišnji odmor.

 

Utrka za čelične cure

Iron Girl Poreč poseban je događaj namijenjen isključivo ženama i djevojkama iznad 16 god. Ovdje će se sportašice moći okušati u trčanju, a cijeli se događaj po prvi put odvija u prelijepoj laguni Zelena Resorta.

Utrka starta u Ski Liftu Zelena Resorta 6. kolovoza u devet sati. Registracija se obavlja na licu mjesta, u hotelu Molindrio Plava Laguna ujutro prije događaja, ili dan ranije od 18 do 20 sati. Dužina staze iznosi 3,6 kilometra, a trasa obilazi cijeli zaljev – isprva u jednom pravcu, vraća se kroz startno-ciljnu liniju, potom ga obilazi i na drugu stranu te se vraća u cilj.

Natjecateljice po odrađenoj utrci dobivaju zasluženu finišersku medalju i majicu. Sve hrabre žene koje se žele okušati na ovoj utrci, mogu se prijaviti na službenoj stranici.

 

Prva utrka vašeg mališana

Neka to bude natjecanje u obiteljskom stilu! – riječi su organizatora. Stoga, Plava Laguna osmislila je način kako bi i vaše dijete bilo dio ove popularne utrke. Na IronKids utrku koja se održava isti dan kad i Iron Girl, također, u Zelena Resortu, svoje klince i klinceze možete prijaviti putem stranice Ironman.com.

Hrvatsko izdanje utrke IronKids Poreč pruža djeci od šest do 15 godina priliku da se okušaju u (možda i prvoj) pravoj utrci. Ona također startaju 6. kolovoza iz Ski Lifta u Zelena Resortu, ali u večernjim satima kad se mame odmore od svoje utrke. Utrke će se odvijati za pet dobnih skupina, a odvijat će se od 18 do 20 sati.

Registracija na licu mjesta predviđena je u hotelu Molindrio Plava Laguna na dan utrke od sedam do osam sati ujutro i od 15 do 17 sati, ili dan ranije od 18 do 20 sati kao i za utrku Iron Girl. Svaki mali natjecatelj i natjecateljica za hrabru će borbu, sa završenom utrkom dobiti medalju oko vrata i majicu.

Dobne skupine i udaljenosti/discipline po dobnim skupinama:

  • 6-7 g. – 400 m
  • 8-9 g. – 800 m
  • 10-11 g. – 1.200 m
  • 12-13 g. – 1.600 m
  • 14-15 g. – 2.000 m

Obje utrke limitirane su na 500 sudionika, stoga organizator poziva sve na brzu reakciju po pitanju prijava. Dosad, na oba događaja već ima prijavljenih sudionika iz Hrvatske i s emitivnih tržišta. Također, pratite službeni FB profil Plava Laguna 5150 Poreč Croatia, kako biste bili u tijeku.

Utrke koje priređuje Plava Laguna samo su “pojačanje“ za obiteljsko i prijateljsko uživanje u suncu, moru i druženju u porečkom Zelena Resortu, gdje sve što vam treba za sportski odmor možete naći nadomak ruke.

Također, obavještavamo da su već otvorene prijave za 2. triatlon Plava Laguna 5150 Poreč Croatia, koji će se održati iduće godine 10. svibnja.

Promo

Nema postova za prikaz