U LOV NA REKORDE!

AKADEMIJA TRČANJA SLAVKO PETROVIĆ- škola trčanja, ali i puno više!

Akademija trčanja Slavko Petrović je prva akademija trčanja u Hrvatskoj. Premda u njoj treniraju i početnici ona je više nego škola trčanja jer joj  je cilj profesionalne tajne trčanja podijeliti s trkačima amaterima.

 

U našoj akademiji profesionalni treneri, licencirani i dokazani upravo za srednje i duge pruge, svojim znanjem trčanje žele približiti svima, učiniti ga pristupačnim i što je moguće lakšim, a samim time i poboljšati trkačke mogućnosti redovitim trkačima ili ih razviti kod početnika.

Više tjedana na portalu 3sporta možete pratiti rubriku PITAJ TRENERA gdje upravo naš glavni trener Slavko Petrović odgovara na vaša pitanja.

Vaši treninzi kod nas dobivaju profesionalnu komponentnu, upravo to čini bitnu razliku,
jer trčanje nije samo trčanje što god neki mislili. Postoji cijeli niz u trenažnom procesu, poput: pravilno zagrijavanje, istezanje, metodika, odmor, prehrana i što je jako bitno doziranje treninga.

 

Ime?

O imenu koje nosi Atrčanja SP i glavnom treneru u trkačkom svijetu nije potrebno puno govoriti. Dovoljno je reći da je jedan od najboljih atletičara i najboljih trenera u Hrvatskoj kada je riječ o disciplini trčanja na srednje i duge pruge. Iza sebe ima niz najvećih domaćih i međunarodnih uspjeha kako osobno tako i s atletičarima.

Sam je istrčao 10 km najbrže u Hrvata ikad i taj rekord stoji do danas. Pod njegovom trenerskom palicom su mnogi olimpijci i olimpijski kandidati poput: Lise Nemec, Mateje Parlov, Nikoline Stepan i mnogih drugih.

 

Kome je namijenjena Akademija trčanja SP?

Program Atrčanja SP prilagodili smo i namijenili svim trkačima početnicima koji žele: ući u svijet trčanja uz stručno vodstvo, trčati u manjim grupama i imati način rada i tempo prilagođen početnicima te mogućnost uključiti svoju djecu u atletski vrtić dok oni treniraju.

Atrčanja SP je svakako namijenjena svim trkačima koji trče redovito i žele: postići brži napredak, osjetiti znatno poboljšanje rezultata svog trčanja, biti sigurni da treniraju upravo onako kako treba te u budućnosti istrčati polumaraton ili maraton, a ne ga prohodati.            

Ako ste već odlučili izdvojiti svoje dragocjeno vrijeme i uložiti trud u trčanje i/ili vam je želja istrčati što bolje planiranu utrku, bitno je da vam treninzi budu što učinkovitiji. Stoga, iskoristite mogućnost i postanite član Atrčanja SP i imati ćete priliku učiti tehnike i tajne trčanja od najboljih u Hrvatskoj!

Što nas čini posebnima:

 • Stručni i profesionalni pristup (s vama radi profesionalni trener specijaliziran i licenciran za srednje i duge pruge – 5 km, 10 km, polumaraton i maraton)
 • TRENINZI 3 x tjedno
 • MALE GRUPE (max. 15-20 polaznika, grupe se formiraju vodeći računa o mogućnostima pojedinih polaznika)
 • INDIVIDUALIZIRANI PRISTUP (posebna ponuda za one naprednije koji žele individualni pristup)
 • SVLAČIONICE (nudimo mogućnost presvlačenja i tuširanja u klupskim prostorima)
 • OBITELJSKI PAKETI (mogućnost atletskog vrtića za vašu djecu – na upit)
 • Majicu Atrčanja SP na dar
 • Diplomu za uspješan završetak akademije
 • Povoljnije kotizacije na domaćim utrkama
 • Stručna predavanja (teme: metodika treninga, tehnika trčanja, prehrana, sportska oprema)
 • Mogućnost sportske dijagnostike
 • Popust na preglede u ordinaciji fizioterapeuta Zorana Filipović
 • Organizacija odlazaka na domaće i međunarodne utrke
 • Organizacija ATLETSKIH KAMPOVA u HR i inozemstvu
 • TVRTKE & ATrčanja (paušalno plaćanje preko 11 polaznika i više -20%)
 • Povoljnije kotizacije na domaćim utrkama
 • Poticanje zajedništva tvrtke i timskog duha kroz pripreme zaposlenika na B2B i dr. utrke

Za one koji žele nastaviti trčati tijekom cijele godine Atrčanja SP se nastavlja i u zimskim mjesecima. Posebno smo ponosni na sve one koji su trčanje toliko zavoljeli da ih ni niske temperature i snijeg ne mogu spriječiti da nastave trčati.

Polaznicima koji ulaze u ozbiljnije treninge i postignu zapaženije rezultate nudimo mogućnost učlanjenja i nastupanja za naš Atletski klub SVETICE.

POČETAK Akademije trčanja SP:  5. 3. 2019. (utorak) u 18:00 sati

TERMINI:
Utorak, četvrtak u 18:00 sati
Subota u 10:00 sati

MJESTO: Park šuma Maksimir (Zagreb)

CIJENA:   200 kn

PRIJAVA:                           http://akademijatrcanja.hr/upisi-2018/

Bolje nas upoznati i pratiti možete na:

https://www.facebook.com/akademijatrcanja/

http://akademijatrcanja.hr/

PROMO tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz