BRAVO DEČKI!

Andrej Vištica i Dejan Patrčević u TOP 10!

Proteklog su vikenda održane utrke u dugom triatlonu, Svjetsko prvenstvo u Švedskoj i IRONMAN Austria u Klagenfurtu na kojima su nastupili naši najbolji natjecatelji.

Andrej Vištica je u jakoj konkurenciji Svjetskog prvenstva u Švedskoj zauzeo izvrsno deseto mjesto. Utrka je održana u formatu 1.5 km plivanja, 120 km bicikla i 30 km trčanja.

– Plivanje je zbog temperature vode od 14 stupnjeva Celzija skraćeno s 4.000 na 1.500 metara. Isplivao sam solidno, u istoj grupi s kasnijim pobjednikom. Sa biciklističkim segmentom sam jako zadovoljan. Uz umjeren bočni vjetar i valovitu stazu, prvih 100 km sam prešao s prosjekom od 43 km/h, da bi do kraja prosjek malo pao.

Na biciklističkom segmentu sam imao četvrto najbrže vrijeme. U prvom krugu trčanja osjećao sam se poprilično loše, a u ostala dva sam malo došao sebi i popravio tempo. Otrčao sam u skladu s onim što sam očekivao (1:56 h). Da mi je netko prije utrke rekao koje prolaze ću imati mislio bi da će to biti dovoljno za plasman u prvih 5. Međutim, ovaj put sam ostao pomalo iznenađen izvrsnim rezultatima drugih. Konkurencija u Motali je bila jaka, kako i priliči svjetskom prvenstvu. Cilj mi je bio TOP 10, tako da sam zadovoljan utrkom. Više od plasmana me veseli relativno mali zaostatak za prvima, koji se uz to iz utrke u utrku smanjuje. – rekao nam je Andrej Vištica.

Rezultati

U Austriji na IRONMAN utrci nastupio je Dejan Patrčević, koji i u svojoj četrdesetoj godini potvrđuje visoku kvalitetu. Utrku je završio na izvrsnom osmom mjestu, a konkurencija je bila vrhunska – pobjednik Marino Vanhoenacker, drugi Michael Weiss, treći Ivan Rana.

Rezultati

A tjedan dana prije, na utrci Challenge serije nastupio je Marin Koceić (TK Swibir) i zauzeo izvrsno deveto mjesto na ironman distanci (8:46:16 h).

Rezultati

VELIKE ČESTITKE SVOJ TROJICI! 🙂

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz