BESPLATNO SUDJELOVANJE, POSLIJE VOŽNJE - PIKNIK

Biciklistička utrka za velike i male ponovno na Jarunu

Vožnja bicikla zabavna je rekreacija prikladna svim uzrastima, amaterima i profesionalcima, a često je i oblik druženja s obitelji i prijateljima. Upravo druženje i dobra zabava očekuju sve koji se prijave na Dukatovu 4. biciklističku utrku Zdrava navika koja će se održati u subotu, 12. rujna na zagrebačkom Jarunu.

Ljubitelji bicikliranja – veliki i mali – mogu se prijaviti u nekoliko kategorija. Rekreativci i iskusni biciklisti natjecat će se u kategorijama Građani i Sportaši, a utrke za djecu okupit će male bicikliste u tri kategorije: Dukatino mali (3-5 godina), Dukatino srednji (6-8 godina) i Dukatino veliki (9-12 godina). Prijaviti se može putem online obrasca na stranici www.dukat.hr do 9. rujna, a sudjelovanje u utrkama je besplatno.

Svi sudionici na dar dobivaju natjecateljsku majicu, a pobjednike utrka očekuju vrijedne nagrade Dukata, DSG bicikala i Terma Sveti Martin. Nakon utrke natjecatelji i posjetitelji moći će uživati u svježim Dukatovim mliječnim proizvodima te voću i povrću na pikniku Zdrava navika.

Dukat organizira ovu utrku već četvrtu godinu zaredom s ciljem promicanja urbanog biciklizma kao ekološki prihvatljivog načina prijevoza te promicanja brige o zdravlju i zdravim životnim navikama. Utrka se i ove godine održava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba i brojnih partnera te ususret Europskom tjednu mobilnosti.

Više o utrkama dostupno je na www.dukat.hr te Facebook stranici www.facebook.com/Dukat.

Autor: Promo

Nema postova za prikaz