RIDE WITH EDGE

Poboljšajte svoju vožnju s novim Garmin GPS biciklističkim računalima Edge 540 i Edge 840

Napredna, ali kompaktna biciklistička računala dodaju uvide u dinamičke performanse, napredne mogućnosti mapiranja, solarno punjenje i još mnogo toga kako bi pomogli biciklistima da voze pametnije i treniraju više.

 

Edge 540 i Edge 840 serije stižu u Garmin obitelj. Najnoviji GPS biciklistički računalni uređaji kombiniraju širok spektar mjernih jedinica koje mjere performance za trening – uključujući jedinstveno sveobuhvatno treniranje prilagođeno osobnim ciljevima svakog pojedinog biciklista – poboljšanu navigacijsku podršku, povezane funkcije i još mnogo toga u laganoj konstrukciji kako bi se biciklisti približili svojim ciljevima. Novi modeli sa solarnim punjenjem pružaju biciklistima još više vremena vožnje između punjenja, do 32 sata trajanja baterije u zahtjevnoj upotrebi ili do 60 sati u načinu rada za uštedu baterije.1

Bez obzira trenirate li za veliku utrku ili želite dostići osobni cilj, napredne metrike na serijama Edge 540 i 840, uključujući prilagodljivo treniranje prema ciljevima i zahtjeve za vožnju i stazu, mogu pružiti biciklistima uvide i analitiku – sve s ciljem poboljšanja performansi i dobivanja uvida u snage i slabosti prije nadolazećih događaja ili ciljeva.2

Garmin Edge 840

 

Nove funkcije za koje bi vozači trebali znati

Dizajnirane za bicikliste, od biciklista, serije Edge 540 i 840 opremljene su inovativnim funkcijama, uključujući:

  • Mogućnost vožnje i zahtjevi za stazu: Identificirajte snage i slabosti kao biciklist te se pripremite za zahtjeve određene staze fokusirajući se na prava područja.2
  • Treniranje prilagođeno cilju: Bez obzira na to vozite li unutra ili vani, biciklisti mogu vidjeti preporučene dnevne treninge i upute za trening, te dobiti personalizirane upute koje se prilagođavaju na temelju opterećenja treniranja, oporavka i zahtjeva predstojećih događaja.2
  • Stvarna izdržljivost: Tijekom vožnje u stvarnom vremenu nadzirite i pratite razine napora kako biste pomogli utjecati na težinu treninga ili vidjeti koliko se dugo trenutačni ritam može održavati.2
  • Vodič za snagu: Upravljajte naporima s ciljanim vrijednostima snage tijekom staze.2
  • Planer uspona ClimbPro: Pogledajte preostali uspon i nagib za svaku uzbrdicu tijekom vožnje bez navigacije na stazi ili pretražite uspon izravno na Edgeu i u aplikaciji Garmin Connect prije polaska na vožnju.
  • Multi-band GNSS: Biciklisti mogu lako pronaći svoj put s poboljšanom preciznošću pozicioniranja putem tehnologije multi-band GNSS. Osim toga, Edge 540/840 dobro radi u izazovnim okruženjima, poput guste pokrivenosti drveća ili gradskih središta.
  • Solarno punjenje: Power Glass solarno punjivo staklo na solarnim modelima produžuje vijek trajanja baterije do 60 sati u načinu štednje baterije, što biciklistima daje dodatnih 25 minuta po satu tijekom dnevnih vožnji.1

 

Robusni dizajn

Spreman za svaku vožnju – od udaljenih makadamskih staza do iscrpljujućih uspona – svi modeli serije Edge 540 i 840 imaju 2,6-inčni zaslon u boji i tipke za kontrolu koje rade u svakom okruženju vožnje, dok Edge 840 serija uređaja također uključuje zaslon na dodir. Bez obzira gdje sljedeća vožnja vodi, Edge 540 i 840 serije nude impresivno trajanje baterije; modeli bez solarnih ćelija imaju do 26 sati trajanja baterije u zahtjevnoj upotrebi i do 42 sata u načinu štednje baterije, dok modeli sa solarnim ćelijama mogu pružiti još više vremena vožnje.

Garmin Edge 540 Solar

 

Pobjedite svaku vožnju

Pun naprednih mjernih instrumenata treninga i navigacijskih alata, serija Edge 540 i 840 spremna je pomoći biciklistima da postignu svoje najbolje rezultate. Zahvaljujući uvidima iz Firstbeat Analytics, kao što su VO2 max, status i opterećenje treninga, vrijeme oporavka i još mnogo toga, biciklisti mogu vidjeti kako njihovo tijelo reagira na napore za vrijeme treninga. Kada koriste kompatibilni Garmin pametni sat, biciklisti mogu dobiti sveobuhvatniji pregled svog cjelokupnog zdravlja s uvidima kao što su Pulse Ox3, praćenje energije tijela putem Body Battery, napredno praćenje sna i ocjena sna i još mnogo toga. Tijekom vožnje, Edge 540 i 840 omogućuju vozačima da vide kako se njihovo tijelo prilagođava različitim okolinama s aklimatizacijom na toplinu i visinu, te da postave obavijesti tijekom vožnje kada je vrijeme da se odmore ili popiju tekućine. Štoviše, napredne metrike za biciklizam pružaju vozačima uvide u performanse dok metrike za planinski biciklizam, uključujući broj skokova, udaljenost skoka, gustoću i tečnost, pomažu pratiti epohalne detalje svake vožnje.

Bez obzira gdje put vodi, napredne navigacijske funkcije vode bicikliste u pravom smjeru. Ažurirano kartiranje donosi veći osjećaj pripadnosti zajednici, s poboljšanim kartama specifičnim za vrstu vožnje koje koriste Trendline Popularity Routing kako bi istaknuli popularne ceste i staze, kao i pretražive točke interesa. Osim toga, korisnici serije Edge 540 i 840 imaju pristup svjetskom sadržaju Trailforks staza, što omogućuje biciklistima pregled ruta i detalja staza diljem svijeta. U međuvremenu, navigacija ruta i obavijesti o izlasku s puta sada se mogu privremeno pauzirati dok biciklisti istražuju, a brzo ih se može ponovno uključiti u bilo kojem trenutku kada se vozači vrate na svoju izvornu rutu ili početnu točku.

 

Ostanite povezani

Biciklisti mogu mirno voziti zahvaljujući ugrađenim funkcijama sigurnosti i praćenja poput LiveTracka, grupnih poruka i otkrivanja incidenata za sve aktivnosti biciklizma – uključujući planinski biciklizam. Za dodatno povjerenje tijekom vožnje, Edge serije 540 i 840 su kompatibilne s Varia linijom biciklističkih radara i prednjih svjetala za bicikle, kao i uređajima inReach sa SOS sposobnostima i komunikacijom kada se nalazite izvan dosega mreže.

Kada dođe vrijeme za treniranje u zatvorenom prostoru, Edge serije 540 i 840 se lako povezuju s Tacx indoor pametnim trenerima za vožnju tijekom cijele godine. Bez obzira vozite li u zatvorenom ili na otvorenom, vozači mogu iskoristiti aplikaciju Garmin Connect za stvaranje i slanje tečajeva na uređaj Edge, pregledavanje svih tehničkih detalja vožnje, evidentiranje osobnih dostignuća, procjenu trendova treninga i još mnogo toga. Uz sve, za one koji žele prilagoditi svoje biciklističko računalo, aplikacija Connect IQ Store za pametne telefone nudi prilagođena podatkovna polja, aplikacije i widgete koje se lako mogu preuzeti na uređaj Edge.

Vađenjem iz kutije, postavljanje uređaja je jednostavno kao i uvijek – brzo i lagano iskustvo za pristupanje informacijama, tečajevima i alatima za trening. Uz to, korisnici mogu prilagoditi podatkovna polja izravno s uređaja Edge ili s uparenog kompatibilnog pametnog telefona.

Dostupni sada, Edge 540 Solar i Edge 840 Solar imaju preporučene maloprodajne cijene od 499,99 € i 599,99 €. Edge 540 bez solarnih panela ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 399,99 €, dok Edge 840 bez solarnih panela ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 499,99 €. Paketi senzora za svaki uređaj također su dostupni.

1 Pretpostavlja neprekidne uvjete osvjetljenja od 75.000 luksa tijekom vožnje tijekom dana.

2 Kada se upari s kompatibilnim senzorima (prodaju se zasebno).

3Ovo nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu u dijagnostici ili praćenju bilo kojeg medicinskog stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nije dostupan u svim zemljama.

PROMO tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz