IZMJERI SVE.

Garmin predstavlja Rally mjerače snage pedaliranja

Stigla je nova Garmin serija Rally mjerača snage – elegantne pedale mjere ukupnu snagu, kadencu i naprednu biciklističku dinamiku, uključujući ravnotežu s lijeve i desne strane i još mnogo toga na bilo kojem terenu – od ceste, preko planine do šljunka.

 

Rally mjerači snage dostupni su u dvije opcije. U verziji s jednostrukim i dvostrukim senzorima za mjerenje snage:

  • Rally RS100 i Rally RS200, dizajnirani za cestovne bicikliste, kompatibilni sa SHIMANO SPD-SL kopčama
  • Rally XC100 i Rally XC200, dizajnirani za terenske bicikliste, kompatibilni sa SHIMANO SPD kopčama
  • Rally RK100 i Rally RK200, dizajnirani za cestovne bicikliste, kompatibilni s LOOK KEO kopčama.

Dizajnirani sa senzorima smještenim u pedalama, mjerači snage Rally pružaju pouzdane i točne podatke o svakom treningu. Uz Rally RK200, Rally RS200 i Rally XC200 dvostruke senzore snage, biciklisti mogu vidjeti metriku podataka desne i lijeve noge zasebno. Mjereći ritam, ukupnu snagu, ravnotežu i naprednu biciklističku dinamiku, pedale s dvostrukim senzorom pokazuju biciklistima kako i gdje proizvode snagu kako bi im pomogle da shvate detalje svoje specifične snage i slabosti te im pružaju informacije za bolje pedaliranje. Papučice s dvostrukim senzorom također prate vrijeme provedeno sjedeći u odnosu na stajanje kako bi biciklisti mogli procijeniti učinkovitost položaja, kao i mjesta na kojima se na pedalu primjenjuje snaga kako bi se osigurao pravilan položaj kopče.

Mjerači snage sa senzorima u jednoj pedali – Rally RK100, Rally RS100 i Rally XC100 – koriste sile otkrivene na lijevoj papučici za mjerenje kadence i snage, a mogu se lako nadograditi na sustav dvostrukog senzora.

Biciklisti mogu izvući najviše od svog treninga spajanjem mjerača snage Rally s kompatibilnim biciklističkim računalima Edge i aplikacijom Garmin Connect kako bi nesmetano mogli prenositi podatke i ažurirati softver. Mjerači snage Rally također su kompatibilni s popularnim platformama za trening u zatvorenom, uključujući aplikaciju Tacx Training, Zwift, TrainerRoad i druge.1

Rally pedale, koje se ugrađuju kao i sve ostale pedale te se, poput svih ostalih, mogu brzo mijenjati između bicikala, karakterizira baterija koja može trajati do 120 sati, što vozačima omogućava treniranje tjednima ili možda mjesecima. Kako bi biciklisti vozili tijekom cijele godine na i izvan ceste, vreteno je jedinstveno dizajnirano za prijenos između različitih tijela Rally pedala. 2

Pedale s dvostrukim senzorima biti će dostupne po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.690,00 kn do 9.490,00 kn, dok pedale s jednim senzorom dolaze u rangu od 5.150,00 kn do 5.550,00 kn. Opcionalne pedale za nadogradnju na dva senzora dolaze s cijenom u rasponu od 4.350,00 kn do 4.750,00 kn.

PR tekst

1Potrebna aplikacija na kompatibilnom pametnom telefonu uparenom s Rally pedalama
2Kompleti pedala prodaju se odvojeno

Nema postova za prikaz