POSTANI TRKAČ - POBIJEDI NASLONJAČ!

  Brooks Running Team opet upisuje!

  Paralelno s početkom nove radne sezone i stresom koji vam priređuju šef, žena, muž, pas i ostali, Brooks Running Team Zagreb počinje s upisima trkača-početnika u novu sezonu priprema koje će kulminirati nastupom na polumaratonu (u planu je Brescia ali to još dogovaramo).

  Upisati se mogu svi punoljetni zemljani koji imaju volju i želju s nama proći zimske pripreme i u sebi otkriti taj duboko skriveni dugoprugaški potencijal. Vodit će vas iskusni treneri i trkači koji iza sebe imaju puuuno polumaratona, maratona, ultramaratona i općenito svega što završava s “maraton”.

  Osim što mogu puno trčati, treneri u Brooksu imaju jako puno strpljenja, tako da će vam bez grča na licu po 37. puta odgovoriti da dišete kako želite i da bol u palcu lijeve ruke vjerojatno nema veze s trčanjem.

  Broj polaznika je, za razliku od intelektualnog kapaciteta naših trenera, ograničen pa stoga požurite na www.brooksrunningteam.hr i ugrabite vaše mjesto u polumaratonskom vlaku (piscu ovih redova trebalo je pola sata da dođe do ovako duboke izjave, pa cijenite to…)

  Vidimo se 13. 10. 2014. na upisima!

   

  Autor: BRT

  - Marketing -

  Nema postova za prikaz