A PITOMI LJUDI

Divlji triatlon u Prelogu

Preločki zaljubljenici u rekreaciju i sport organizirali su proteklog vikenda tzv. divlji triatlon u Prelogu. Želja je bila nastaviti tradiciju Međimurskog triatlona, koji se posljednjih nekoliko godina održavao u organizaciji Triatlon kluba Međimurje okupljajući natjecatelje iz cijele Hrvatske. Na žalost ove godine zbog objektivnih razloga (čitaj: financija) nisu mogli organizirati ovaj događaj.

Priločki rekreativci odradili su u subotu stazu supersprint tratlona: 300 metara plivanja, 10 kilometara vožnje biciklom i 2,5 kilometra trčanja. Okupilo se dvanaest natjecatelja. Kod muškaraca prvo je mjesto osvojio Tomislav Drvoderić, drugi je bio Matija Šimunić a treći Marijan Huzjak. Natjecale su se i dvije dame – Lidija Levačić bila je brža od Nevenke Modrić.

Priločki rekreativci će se sigurno okupljati i dalje, a novom Međimurskom triatlonu u organizaciji Triatlon kluba Međimurje nadamo se sljedeće godine. Bila bi šteta da klub s najviše ironmana u Hrvatskoj (preko dvadeset “željeznih puci i dečki”) ostane bez takvog ukrasa na svom radu.

Autor: Željko Sokač

Nema postova za prikaz