AKTIVNA DJECA, ZDRAVA DJECA

Dnevni mjerač aktivnosti samo za djecu – GARMIN VÍVOFIT JR.

Potaknite djecu na kretanje uz vívofit jr., dnevni mjerač aktivnosti osmišljen samo za djecu. Moderan, dizajniran za djecu, vívofit jr. je ugodan za nošenje, čvrst i vodootporan s jednogodišnjim trajanjem baterije  i s primjenom 24 sata svih 7 dana u tjednu.

 

Uz praćenje broja koraka, spavanja i preporučene dnevne 60 minutne dječje aktivnosti, vívofit jr. dolazi s besplatnom aplikacijom pomoću koje roditelji mogu pratiti aktivnost djece. Aplikacija motivira djecu zanimljivim i poučnim mobilnim pustolovnim igrama i obiteljskim natjecanjem u broju koraka. Isto tako uključuje korisne alate pomoću kojih roditelji motiviraju djecu, dodjeljuju im zadatke i nagrađuju virtualnim priznanjima. Djeca uz vívofit jr. imaju personalizirani mjerač aktivnosti za stjecanje cjeloživotnih zdravih navika.

“S ponosom predstavljamo naš prvi uređaj nosive tehnologije namijenjen djeci – vívofit jr.,” rekao je Dan Bartel, Garmin potpredsjednik globalne prodaje. “vívofit jr. je dizajniran s djecom i roditeljima u mislima, od izdržljivosti do ugodnosti nošenja do aplikacije koja motivira djecu na aktivnost i pomaže roditeljima da ostanu uključeni u praćenje aktivnosti svoje djece.”

Jednostavan za stavljanje vívofit jr. se rasteže preko dječje ruke za udobno nošenje oko zgloba. Uz trajanje baterije više od godinu dana te vodootpornost, djeca ga mogu neprekidno nositi, a zbog njegovih modernih i jarkih boja neće ga poželjeti skinuti. vívofit jr. ima zaslon visoke rezolucije čitljiv i na suncu, a prati broj koraka, kvalitetu sna, aktivne minute u dostizanju dnevno preporučenih 60 minuta aktivnosti. Izgled zaslona prikazuje vrijeme, uključujući datum i podsjetnik na kretanje u obliku trake aktivnosti. Dodatna personalizacija uključuje i prikaz djetetovog imena.

vívofit jr. dolazi s inovativnom, besplatnom aplikacijom koja sadrži mobilne pustolovne igre s razinama koje se otključavaju za djecu i upravljanje zadacima za roditelje. U samoj aplikaciji roditelji mogu dodati više djece, pratiti njihovu dnevnu aktivnost, zadatke, spavanje i još puno toga kada se vivofit jr. sinkronizira s kompatibilnim pametnim telefonom. Pretvorite svaki dan u zabavno obiteljsko natjecanje u dnevnom broju koraka. Kada dijete dostigne dnevni cilj aktivnosti od 60 minuta tada se otključavaju nove razine pustolovne igre u aplikaciji  za  dodatnu motivaciju u dostizanju zadanih ciljeva.

Aplikacija je jednostavna za uporabu i omogućuje roditeljima podjelu zadataka i obveza djeci koje trebaju ispuniti kako bi zaradili virtualne novčiće i kasnije ih zamijenili za dogovorene nagrade. Unaprijed učitanim zadacima se upravlja putem mobilnog telefona roditelja, a može se postaviti dnevno ili tjedno ponavljanje uz postavljanje personaliziranih kućnih poslova. Za one koji odgađaju učiniti svoje zadatake, može se postaviti mjerač vremena pa će ih vívofit jr. upozoriti da istječe vrijeme za ispunjavanje zadanog zadatka.

vívofit jr. je namijenjena za djecu starosti od 4 do 9 godina i dostupan je u crnom, broken lava, digi como, purpure strike, real flower uzorku. Ovaj mjerač aktivnosti za djecu pristaje zapešću obujma do 145 milimetara dok vívofit jr. XL zamjenski remen pristaje zapešću obujma između 146 i 170 milimetara, a za još veći obujam zapešća može se upotrijebiti i vívofit 3 zamjenska narukvica.

Preporučena maloprodajna cijena za vívofit jr. iznosi 800,00 kn

Promo tekst

Nema postova za prikaz