IMATE KLIMU? DA - TROPSKU!

Drugo kolo Triatlon lige 042 u tropskim uvjetima

Drugo kolo Triatlon lige 042 u Varaždinu održano je jučer po velikoj vrućini i sparini na sportskom centru Aquacity. Ovi teški uvjeti nisu pokolebali 44 natjecatelja i natjecateljice da se ponovno natječu u sprint i supersprint triatlonu. U svakom slučaju svi su se složili da je najugodniji dio utrke bio onaj plivački.

Na kraćoj, supersprint utrci nastupilo je ukupno 21 natjecatelj od čega tri žene. Nakon 375 m plivanja, 14 km bicikla i 2.5 km trčanja ciljem su prvi prošli Karlo Seketin i Mario Vlahinja iz TK Međimurje i Luka Vidović iz PK Barok. Kod žena je najbrža bila Sara Rožić, ispred Petre Radaković (obje KPA Drava) i Lidije Levačić.

Na dužoj utrci sprint triatlona među 21 natjecatelja najbrži su bili Matija Avirović i Igor Goričanec iz TK Međimurje ispred Adama Rožmarića iz TK 042 Varaždin. U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Karla Čović, TK 042 ispred Jasmine Burek, TK Hidraulika Kurelja.

Veseli činjenica da su utrku uspješno završili najmlađi natjecatelj Tin Burek (2001. godište) i najstariji natjecatelj Mladen Vučemilo (1941. godište).

 

REZULTATI:

tk042_TRIATLON_2_13072011.pdf

 Autor: 3 sporta

- Marketing -

Nema postova za prikaz