DRUGO KOLO FELT TRIATLON LIGE

[FOTO] Avirović i Pleše opet dominirali

Na drugom kolu FELT triatlon lige, koje se održava na varaždinskom Aquacityu, svoju su kvalitetu ponovno potvrdili favoriti – Matija Avirović na sprint triatlonu i Denis Pleše na supersprintu opet su pobijedili.

I dok je Avirović (TK Međimurje) svoju utrku vodio sam od početka do kraja, Pleše (TK 042) je iz vode izišao treći. Prije njega dionicu od 375 m plivanja isplivali su izvrsni plivači Ivan Avirović (TK Međimurje) i Petar Seketin (TK Međimurje), no prednost od jedne minute nije im bila dovoljna za očuvanje vodećih pozicija. Već tijekom biciklističkog dijela utrke Pleše ih sustiže i prednost održava do kraja utrke, koju rutinirano završava s prednošću od dvije i pol minute ispred drugoplasiranog Karla Jurec te već spomenutih Seketina i Avirovića.

U ženskoj konkurenciji jedina natjecateljica na sprint triatlonu bila je Karla Čović, a na supersprintu je bilo čak 11 žena. U toj kraćoj utrci najbrža je bila Andreja Sambolec (BK Maraton), Tina Tkalec bila je druga, a Petra Radaković (TK Međimurje) treća. U cilj su dolazile s jednom minutom zaostatka za prethodnicom.

Posebnost ovog kola bilo je ponovno održavanje utrke u aquatlonu na koju su svoje natjecateljice doveli roditelji. Nastupilo je četiri djevojčice, a plasirale su se redom: Tea Domislović, Sara Domislović, Buga Stipan i Tereza Obelić. Njihov je zadatak bio isplivati 70-tak metara i otrčati jedan krug oko malog jezera na Aquacityu, oko 600 m. Nadamo se idući put vidjeti i ponekog dječaka.

Drugo je kolo završilo s ukupnim brojem od 61 natjecatelja i natjecateljica, a na idućem koje se održava u srijedu, 25. srpnja sa startom u 18 sati vjerujemo u još veću posjećenost FELT triatlon lige u Varaždinu.

Rezultati na stranici organizatora.

Web stranica organizatora Triatlon kluba 042 Varaždin.

 


 


Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz