ALI NISU ONI OD ŠEĆERA

[FOTO] Kiša oprala natjecatelje FELT triatlon lige

Ni najuporniji zaljubljenici u FELT triatlon ligu u Varaždinu, koja je jučer imala svoje 37. izdanje, ne sjećaju se kišnog kola. No i to se moralo dogoditi, posjetila nas je fronta koja je dobrano ohladila zrak, a hladnoća je bila čak i razlogom ponekog odustajanja.

Oni najuporniji kojima malo kiše ne smeta, a takvih je bilo 33, okupili su se jučer na praznom Aquacityu u jesenskom ugođaju dodatno začinjenom ribolovcima koji su u čudu komentirali “kaj se idu kupati po kiši?”.

Održane su sve utrke prema planu, na aquatlonu ovaj put samo sestre Domislović – prva Sara, druga Tea. U supersprint triatlonu najbrži su bili Luka Dodlek, Tomislav Gregurić i Bojan Friščić u muškoj te Petra Radaković, Lidija Levačić i Smiljana Janžek u ženskoj konkurenciji. Na sprintu ništa novo, da parafraziramo čuveni naslov. Matija Avirović kad nastupi – pobijedi. Tako je bilo i jučer, kada je ciljem prošao prvi s četiri minute prednosti ispred Igora Goričanca te Aleksandra Žbulja koji je bio treći. Kod žena Majda Horvat dvije minute brža od Karle Čović, koja se priprema za nastup na dvostrukom ultra triatlonu (dvostrukom ironmanu) u slovenskim Bakovcima idući vikend.

Jučerašnje kolo lige bilo je ujedno i jedno od najslabije posjećenih, sigurni smo da je jedini razlog za to kišno vrijeme, a pred triatloncima su dva završna kola u kojima će se odlučivati o pobjednicima, ali na kojima će tradicionalno nastupiti i najveći broj natjecatelja – godišnji odmori su (uglavnom) gotovi, a temperature će opet biti prave ljetne.

Vidimo se u iduću srijedu u 18 na varaždinskom Aquacityu!

Rezultati 6. kola

Stranica organizatora, Triatlon kluba 042 Varaždin


 


Autor: 3 sporta

- Marketing -

Nema postova za prikaz