MEMORIJAL MARIJANA PEDIŠIĆA

[FOTO] Održan 19. Zagreb Open triatlon

Jučer je po paklenoj vrućini održano 19. izdanje Zagreb Open triatlona, memorijala Marijana Pedišića. Održana su Prvenstva Hrvatske u superprintu za sve kategorije te uobičajeno, utrka u standardnom (olimpijskom) triatlonu.

Utrke su počele već u 9 ujutro startom najmlađih natjecatelja i natjecateljica u supersprint triatlonu, a nastavile su se u čak šest startova po kategorijama. Po kategorijama su proglašeni i rezultati.

U Elite kategoriji kod muškaraca najbrži je bio Matija Lukina (TK Rudolf Perešin), drugi je bio Gordan Petković (TK Petar Zrinski), a treći Matija Krivec (TK Swibir). Kod Elite žena najbrža je bila Željka Šaban – Miličić ispred Sonje Škevin i Martine Ilijanić, sve iz TK Swibir.

Glavna utrka olimpijskog triatlona privukla je samo 60 natjecateljica i natjecatelja, od kojih je 58 završilo utrku. Najbrži muškarci bili su Jakša Diklić (TK X Podstrana), Ivan Gobin (TK Zadar) i Riccardo Kuhar (TK X Podstrana). Kod žena i u ovoj je utrci pobjedu odnijela Željka Šaban – Miličić ispred Marije Dubičanac (TK Petrinja) i Dunje Gorup (TK Zagreb).

Rezultati @ Grabar sport

 

Galerija supersprint triatlon


 


 

Galerija olimpijski triatlon


 


 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz