[FOTO] Održano treće kolo FELT triatlon lige

Standardno okupljalište triatlonaca sjeverozapadne Hrvatske, ali i gostiju iz Slovenije, i ove je srijede bio varaždinski Aquacity. Oluja koja je pogodila Zagreb i okolicu zaobišla je Varaždin, iako je prije početka natjecanja sve mirisalo na kišu.

Ovo je bilo treće kolo pa su svi već dobro upoznati s pravilima, distancama i onim što ih očekuje. Na rasporedu su bile utrke u aquatlonu (plivanje + trčanje) za najmlađe gdje su jednako kao prošli tjedan nastupile četiri mlade dame – Sara Domislović, Buga Stipan, Tereza Obelić i Tea Domislović.

Zajedničkim startom u 18:15 s obale su krenule triatlonke i triatlonci na supersprint (375 m plivanja + 14 km biciklizma + 2.5 km trčanja) i sprint triatlon (750 m plivanja + 20 km biciklizma + 5 km trčanja). Ukupno su ove utrke privukle 48 rekreativki i rekreativaca, a iz kola u kolo pojavljuju se nova lica spremna za oprobavanje vlastitih mogućnosti.

Na sprint utrci najbrži su bili Igor Goričanec (TK Međimurje), Igor Levatić (KPA Drava) i Dragan Milenković (TK Međimurje) kod muškaraca te Karla Čović i Majda Horvat (obje TK 042) kod žena. U supersprint utrci i dalje je najbrži kadetski prvak Hrvatske u ovoj disciplini Denis Pleše (TK 042), drugi je bio Tomislav Čamić (BK Maraton), a treći Petar Seketin (TK Međimurje). Kod žena najbrža je bila Petra Radaković (TK Međimurje), a iza nje su ciljem prošle Andreja Sambolec (BK Maraton) i Tina Tkalec.

Rezultati 3. kola

Ukupni poredak

Sljedeće kolo na rasporedu je 31. 7. 2013. na istom mjestu u isto vrijeme.

Web stranica organizatora lige: www. tk042.hr


 


Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz