ZASLADI SE NA BICIKLU

Frutabela novi partner Tour of Croatia

Frutabela – voćno-žitna pločica iz tvrtke Fructal – postala je novi sponzorski partner biciklističke utrke Tour of Croatia 2017, koja će trajati od 18. do 23. travnja.

 

Kroz suradnju s Tour of Croatia, brand voćno-žitnih pločica Frutabela nastavlja biti dio biciklističkog svijeta u ovom dijelu Europe. Goran Medić, direktor tvrtke Fructal, prilikom potpisivanja suradnje je rekao: »Biciklizam je jedan od sportova u kojem je Frutabela uvijek prisutna. Mi volimo reći da je suputnica biciklistima. Nakon što je bila razvijena posebna pločica u suradnji s vrhunskim biciklistima u 2015., u 2016. godini smo  događajem Velodrom Rekord oživjeli i velodrom u Novom mestu, gdje je važan dio svoje karijere proveo i direktor utrke Tour of Croatia, g. Vladimir Miholjević. Uzbuđeni smo zbog suradnje s Tour of Croatia, koja međunarodno raste iz godine u godinu. Kao što Frutabela svojim proizvodima donosi energiju biciklistima i drugim sportašima, tako našim aktivnostima želimo pridonijeti i vrijednostima ove odlične biciklističke utrke.«

Sportski i tehnički direktor utrke Tour of Croatia, Vladimir Miholjević, je uz potpis ugovora rekao: »Iznimno nam je zadovoljstvo imati Fructal kao tvrtku poznatu po izvrsnosti svojih proizvoda za partnera na projektu Tour of Croatia. Osobno pripadam generaciji koja je koristila prve oblike Frutabele kao voćno-žitne energetske pločice još u 90-im godinama prošlog stoljeća. Često nas je upravo Frutabela vraćala iz energetskog deficita natrag u utrku ili omogućavala da uspješno okončamo teške treninge. Lijepo je vidjeti da tvrtka prati svjetske trendove i zadovoljava najviše standarde te postaje prepoznata na širem tržištu. Posebna nam je čast da je Tour of Croatia prepoznat kao platforma kojom će prepoznatljivost Frutabele porasti, a vjerujemo i preko koje će Fructal steći vjernost brojnih novih korisnika.«

Top biciklistička utrka u ovom dijelu Europe od 18. travnja do 23. travnja, po treći puta, ugostit će više od 20 timova, među kojima i one iz najvišeg ranga: Bahrain – Merida, Trek – Segafredo, Astana i UAE Team Emirates. Među »domaćim« imenima pažnju treba obratiti na Kristijana Đuraseka (UAE Team Emirates) a glavna zvijezda bit će definitivno Vincenzo Nibali (Bahrain – Merida).

Kadrovi prekrasnih krajolika Hrvatske ići će TV signalom u više od 177 država svijeta (prijenos na HRT i Eurosport). Frutabela će biti prisutna u okviru startova i ciljeva te u okviru Frutabela infografika neposredno nakon svršetka etapa na Tour Of Croatia digitalnim kanalima.

Frutabela izvodi svoje sponzorske aktivnosti u okviru platforme Frutabela Lab (prostor inovacije, kreativnosti i zabave, koji dijeli identitet brenda. Postoji kao virtualni prostor (internet stranica) i kao fizički prostor, mjesto gdje se razvijaju ideje i nastaju zanimljive priče i novi proizvodi).

Pratite nas na www.frutabela.si/hr

PR članak

Nema postova za prikaz