PROŠIRITI SVOJE IGRALIŠTE

NOVE TENISICE – SALOMON X-SCREAM FLARE GTX®

Jeste li vi jedan od onih trkača koji bez obzira na vrijeme, krenu od kuće cestom, a zatim skrenu na šumske i makadamske staze? Za takve trkače Salomon predstavlja nove trkačke tenisice X-SCREAM FLARE GTX®, koje će biti vaš prvi izbor za trčanje po raznovrsnim podlogama!

 

Bez obzira da li ćete naići na mokar asfalt, snijegom prekrivenu travu ili otpalo jesensko lišće na šumskim puteljcima, uz nove Salomon tenisice lako ćete savladati sve prepreke na putu.

fw16-intersport_pr-word_hr-002

UNIVERZALNE TRKAČKE TENISICE

Nove Salomon X-SCREAM FLARE GTX® tenisice nude optimalnu kombinaciju dinamične amortizacije, odzivnosti, zaštite i prianjanja na svim vrstama podloge! Visoka razina odzivnosti, brzine i stabilnosti, oduševit će vas na cesti, kao i na raznolikim šumskim stazama. Glavna prednost novih trkačkih tenisica je GORE-TEX® membrana, koja je tako lagana, mekana i fleksibilna, da je za vrijeme trčanja nećete ni osjetiti. Tajna je u posebnoj tehnologiji, koja trkačkoj tenisici daje iznimnu fleksibilnost, održava nisku težinu, a zaštita od vode je jednaka kao kod klasične GORE-TEX® membrane.

 x_celerate-flare-gtx_-mw_ekskluzivno-is

SVESTRANOST

3D tehnologija amortizacije i prianjanja za vrijeme trčanja daje iznimnu mekoću, a istovremeno vam nudi i visoku razinu odzivnosti i brzine na raznolikim podlogama. Contagrip® potplat zbog svog sastava omogućava savršenu kombinaciju prianjanja i izdržljivosti na tvrdim podlagama, kao i na raznolikim šumskim putevima.

techposter_xflaregtx_male_hr

OBUHVAT

SENSIFIT™ konstrukcija na vanjskom dijelu tenisice brine da stopalo ostaje na svom mjestu cijelo vrijeme aktivnosti. U kombinaciji s QUICKLACE™ sustavom brzog i jednostavnog vezanja, optimalno raspoređuje pritisak po cijelom stopalu. Za kontrolu kretanja i udobnost u najširem dijelu stopala, brine mrežica 3D FLEX. Bez obzira kud vas put odnese, uz tenisice X-SCREAM FLARE GTX® uvijek ćete biti pravilno obuveni. Za dodatnu zaštitu od neugodnih vremenskh uvjeta brine GORE-TEX® membrana, koja će vas oduševiti niskom težinom, mekoćom i fleksibilnošću.

 

Ne bojte se novih staza i istražujte neotkrivene predjele u vašoj okolini uz svestrane tenisice Salomon X-SCREAM FLARE GTX®!

 

Nove trkačke tenisice X-SCREAM FLARE GTX® možete ekskluzivno pronaći samo u trgovinama INTERSPORT i u internet trgovini INTERSPORT.

Više o novim Salomon X-SCREAM FLARE GTX® tenisicama OVDJE.

x_celerate-flare-gtx-w_ekskluzivno-is x_celerate-flare-gtx-m_ekskluzivno-is

Sponzorirani članak

Nema postova za prikaz