VRHUNSKI SPORTSKI UREĐAJ

NOVI MULTISPORT SAT SUUNTO 9 – STVOREN DA TRAJE. KAO I VI.

Suunto predstavlja potpuno novi sat SUUNTO 9. Radi se o premium GPS satu, namijenjenom svim sportašima i avanturistima koji od sata očekuju najviše! Novi sat SUUNTO 9 ima inteligentnu bateriju i kompatibilan je s novom aplikacijom SUUNTO.

 

 

Inteligentna baterija s pametnim upozorenjima

S tri predodređena načina rada baterije – Performance (25 h), Endurance (50 h) i Ultra (120 h) – sat vam omogućava od 25 do 120 sati upotrebe i mjerenja GPS-om. Također, možete sami podesiti načine rada baterije tako da vaše potrebe budu zadovoljene na najvišoj razini.

Kad počnete s mjerenjem treninga, na satu se prikazuje koliko još imate baterije, s obzirom na način rada u kojem je sat. Ako nije dovoljno, za vrijeme treninga možete promijeniti način. 

Uz različite načine rada baterije, SUUNTO 9 koristi pametna upozorenja koja će vam pomoći da osigurate dovoljno energije za vašu sljedeću avanturu. Neka upozorenja oblikuju se s obzirom na vašu povijest aktivnosti, kao osiguranje da vam neće nestati baterije kad je najviše trebate. Ako sat prepozna da se baterija približava kritičnim vrijednostima za vrijeme treninga, automatski će vas upozoriti da izaberete drugi, prikladniji način rada baterije.

Testiran do krajnjih granica – preko tisuću sati u najtežim uvjetima

Sat SUUNTO 9 dizajniran je i izrađen da može zadovoljiti sve potrebe najboljih sportaša. Preko tisuću sati testiranja u najtežim uvjetima, do krajnjih granica, na rukama ultra sportaša, svugdje u svijetu. Sat je vaš pouzdani suputnik, bez obzira na avanturu u kojoj ćete se naći.

»Kada govorimo o pomagačima za vrijeme utrke u bilo kojem sportu ili avanturi, prva stvar na koju pomislim je izdržljivost jer vam samo ona daje mogućnost da preusmjerite svoj fokus na ono što vam je najvažnije.«, kaže Mauricio Méndez Cruz, Suunto triatlonac i Xterra svjetski prvak. »Za mene je točnost GPS-a za vrijeme utrka i treninga važan alat s kojim mogu biti točniji, učinkovitiji i pun samopouzdanja pri korištenju svoje energije. Na kraju, to je ključna razlika hoću li pojuriti ili ne«, zaključuje.

 

Suunto FusedTrack™ – točno mjerenje puta i udaljenosti

Na dugačkim, ultra izazovima baterija sata je ključni faktor zbog kojeg mjerenje puta i udaljenosti nije točno, jer je GPS veliki potrošač energije. Unikatan algoritam Suunto FusedTrack™ spaja GPS i podatke senzora kretanja za poboljšanje točnosti puta i udaljenosti. To vam omogućava da produžite trajanje baterije snižavanjem snage GPS-a bez ugrožavanja točnosti.

  

Suunto 9 je pravi multisportaš

GPS, FusedTrack™, integrirano mjerenje srčanog pulsa, mogućnost korištenja pojasa za mjerenje pulsa, integriran mjerač napretka, točno mjerenje tijeka treninga daju vam raznolike informacije o vašem napretku. Sat ima 80 predkonfiguriranih sportskih načina, od triatlona, plivanja, skijanja, trčanja, biciklizma i još mnogo drugih. Svi ti načini sadrže specifične funkcije, prilagođene pojedinom sportu, načinu treninga, odnosno utrci.

Na satu možete pratiti grafički prikaz vašeg opterećenja za vrijeme treninga i preporučeno vrijeme regeneracije. Na kraju treninga možete zabilježiti i vaše osjećanje nakon treninga.

Dijelite svoju strast – uz novu aplikaciju SUUNTO

Povežite sat SUUNTO 9 s novom aplikacijom SUUNTO, tako da biste primali obavijesti s vašeg pametnog telefona (pozive, obavijesti i poruke), vidjeli vrijeme izlaska i zalaska sunca,  dobili upozorenja prije oluje, bilježili vaše aktivnosti, pratili dugotrajne ciljeve, dnevne  aktivnosti i korake ili pratili dužinu i kvalitetu vašeg sna. Bez većih napora vaša postignuća možete dijeliti s ostalim članovima SUUNTO zajednice.

Aplikacija SUUNTO dostupna je u App Store i Google Play.

 

Ručno izrađen u Finskoj

SUUNTO 9 je ručno izrađen u Finskoj i stvoren da oduševi i u najtežim uvjetima! Okvir i gumbi od nehrđajućeg čelika, safirno staklo i robusno kućište s mekanim i izdržljivim silikonskim remenom za udobno nošenje. Vodootpornost do 100 m, vrhunski zaslon u boji osjetljiv na dodir sa širokim vidnim poljem i iznimno izdržljiva baterija samo su neke karakteristike koje stavljaju ovaj sat korak ispred ostalih. Sat dolazi u crnoj i bijeloj boji.

 

NOVI SUUNTO 9 – Pomaknite granice mogućeg uz uređaj koji je stvoren da traje. Baš kao i vi.        

 

 

 

Promo članak

- Marketing -

Nema postova za prikaz