SAVRŠENO POVEZAN

Održan GARMIN Connected Bike Demo Day 2018

Kraj ljeta Garmin je obilježio još jednom prezentacijom biciklističkih uređaja. Održan je Garmin Connected Bike Demo Day na kojem se moglo saznati sve o Garmin biciklističkim uređajima za praćenje performansi, uređajima za sigurnost u prometu te o najnovijim električnim biciklima.

 

 

Ljubitelji bicikliranja imali su priliku isprobati sve uređaje i odvoziti kratku rutu na jednom od 15 bicikala iz Keindl Sporta opremljenih Garmin uređajima. Novi modeli Bianchi bicikala te Cube i Orbea električnih bicikala oduševili su sve prisutne.

 

Predstavljeni su sljedeći Garminovi proizvodi za sigurnu i povezanu vožnju: 

Edge 520 Plus je GPS biciklističko računalo s naprednim navođenjem, mogućnošću praćenja performansi i funkcijama povezivosti stvoreno za vožnju prometnicama i izvan njih. Uputite li se na vožnju stazom ili cestom, koristit će vam učitane Garmin biciklističke karte s uputama skretanje-po-skretanje bez obzira gdje vozili, uz upozorenja na nadolazeće oštre zavoje. Pored toga vam pruža upute kako se vratiti istom rutom ukoliko zalutate ili se želite ranije vratiti kući. Uporabom usavršene funkcije Course Creator na usluzi Garmin ConnectTM možete stvoriti još više prilagođenih biciklističkih ruta na temelju podataka o popularnosti iz funkcije Trendline™ popularne rute i odabrati najbolje ceste, planinske ili makadamske staze.

Edge 520 Plus

 

Edge 1030 ultimativno je GPS biciklističko računalo s unaprijeđenim navođenjem, performansama i funkcijama sigurnosti. Ovo vrhunsko biciklističko računalo upotpunjeno je unaprijeđenim navođenjem, praćenjem performansi i sigurnosnim funkcijama u laganom kućištu. Koristeći podatke milijardi kilometara vožnje s usluge Garmin Connect™, nova funkcija Trendline™ popularne rute pruža vam odabir najboljih ruta na cesti i izvan nje, omogućujući vam opušteniju vožnju. Bez obzira odaberete li staze ili ulice, učitana rutabilna Garmin biciklistička karta s upozorenjima na nadolazeće oštre zavoje bit će vam od velike pomoći.

Edge 1030 – ultimativno GPS biciklističko računalo

 

Garmin je predstavio i fēnix 5 Plus seriju, novu generaciju GPS multisport satova s ​​ugrađenim rutabilnim topografskim kartama, pohranom i reprodukciiom glazbe, beskontaktnim plaćanjem Garmin Pay™ i funkcijom Pulse Ox za svjesnost zasićenja kisika u krvi. Kao i ostali fēnix 5 satovi, fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus i fēnix 5X Plus izrađeni su za sportaše i avanturiste. Ove robusne, vrhunski izrađene satove, u veličini od 42-51mm, krasi svijetli na suncu čitljiv zaslon. fēnix 5S Plus ima 1,2-inčni zaslon koji je gotovo 20% veći od fēnix 5S, što znači da korisnici ne moraju žrtvovati veličinu zaslona za odgovarajući sat manjem zglobu.

fēnix 5X Plus

 

Uz Edge Explore otkrijte nove rute i ostanite povezani gdje god vozite. Ovo jednostavno biciklističko računalo s GPS-om opremljeno je učitanom Garmin biciklističkom kartom koja vam pokazuje rute kojima vole voziti biciklisti slični vama. Niz funkcija povezivosti omogućuje vam da ostanete povezani s drugim vozačima, kao i s osobama koje se nalaze kod kuće. Edge Explore savršeni je partner za duge vožnje i pustolovine.

Edge Explore

 

Da bi vožnja zaista bila sigurna, tu je Varia RTL510 radar s pozadinskim svjetlom. Dotjerang novog dizajna i poboljšanih sigurnosnih funkcija nastao je na prvoj Garmin generaciji radara za bicikliste. Ovaj radar donosi poboljšanu vidljivost, mogućnost otkrivanja vozila, dulje trajanje baterije i ostale funkcije za sigurnu vožnju.

Varia RTL510 radar s pozadinskim svjetlom

 

Garmin Edge 130, kompaktno i lagano, ali masivno, GPS biciklističko računalo s navigacijom jednostavnom za korištenje i jedinstvenim karakteristikama za bicikliranje. Njegov 1,8 inčni zaslon pregledan je čak i na suncu, a dizajn s pet tipki jednostavan je za upotrebu na bilo kojem terenu bez obzira koristite li bicikl za natjecanja, za vožnju na posao ili za avanture.

Edge 130

 

Garmin je izložio i Vector™ 3/3S, mjerač snage koji snagu mjeri na bazi okretaja pedale. Za razliku od prethodnih verzija Garmin Vector mjerača snage, Vector 3/3S nema dodatni Pod i instalira se kao i svaka druga pedala, što olakšava premještanje s jednog bicikla na drugi bez pomoći stručnjaka. Kad je instaliran, Vector 3 s dvostrukim senzorom mjeri ukupnu snagu, ravnotežu lijeve i desne strane, kadencu i naprednu dinamiku bicikliranja, dok Vektor 3S s jednim senzorom mjeri kadencu i ukupnu snagu.

Vector™ 3/3S

 

Sunčan i aktivan dan zaokružio se prezentacijom Garminova ambasadora Ivana Miluna, poznatog biciklista, kako bi svi prisutni doživjeli povezanu i sigurnu vožnju uz Garmin!

Više informacija pronađite na Garmin web stranici.

PR članak

Nema postova za prikaz