PAMETNA POVEZANOST

Održan Garmin Connected Bike Demo Day

Početak jeseni Garmin je obilježio prezentacijom biciklističkih novosti. Održan je Garmin Connected Bike Demo Day na kojem se moglo saznati sve o Garmin biciklističkim uređajima za praćenje performansi, uređajima za sigurnost u prometu, nosivoj tehnologiji te o najnovijim električnim biciklima.

 

Ljubitelji bicikliranja imali su priliku isprobati sve uređaje i odvoziti kratku rutu na jednom od 15 bicikala iz Keindl Sporta opremljenih Garmin uređajima. Predstavljeni su sljedeći Garminovi proizvodi za sigurnu i povezanu vožnju:

fēnix 6 serija, nova generacija vodećeg Garmin GPS multisport pametnog sata, koja dolazi s funkcijom Power Manager za dulji vijek trajanja baterije, omogućava trkačima bolje planiranje utrka s novom PacePro tehnologijom i predstavlja najveći okrugli zaslon tvrtke Garmin. fēnix 6 serija se isporučuje s TopoActive Europe kartom za avanture na otvorenom, ski kartama za preko 2.000 skijališta širom svijeta i 41.000 golf terena. Na uređaju možete pohraniti glazbu, do 2.000 pjesama, a omogućuje vam sinkronizaciju popisa za reprodukciju s nekoliko najpopularnijih glazbenih servisa, bez potrebe za telefonom.

vivoactive 4 i 4S GPS pametni satovi s trenutno najširom paletom funkcija za cjelodnevno praćenje zdravstvenog stanja. Inovacije uključuju napredno praćenje sna s PulsOx funkcijom, praćenje respiratornih funkcija, Body Battery – monitoring tjelesne energije, alarm na nepravilni rad srca, praćenje menstrualnog ciklusa, praćenje stresa s uputama za relaksaciju, praćenje hidratacije tijela i još mnogo toga. Ovaj sat osmišljen je i opremljen za aktivan stil života.

Venu -novi GPS pametni sat s iznenađujućim AMOLED ekranom i cjelodnevnim praćenjem brojnih zdravstvenih funkcija. S trajanjem baterije od 6 dana kao pametni sat te brzim punjenjem, Venu korisnici neće propustiti niti jedan bitni podatak.

Posljednja generacija vívomove serije – novi hibridni modeli pametnih satova. Dizajnirana sa stilom, nova serija ručnih satova vívomove 3/3s, vívomove Style i vívomove Luxe – imaj izgled klasičnih satova, s pomičnim kazaljkama i elegantnim detaljima brojčanika. Laganim trzajem ručnog zgloba, kazaljke se automatski odmiču i prikazuje se skriveni ekran s podacima o zdravlju i fitnesu, pametne notifikacije s detaljima telefonskih poziva, tekstualnim porukama te porukama društvenih mreža, obaveza u kalendaru i još mnogo toga.

Tacx NEO 2T Smart – najjači i najintuitivniji pametni Garmin trenažer do danas. Osmišljen za najrealističniju i najtišu simulaciju vožnje na otvorenom, NEO 2T Smart donosi redizajnirani motor, poboljšanu analitiku performansi i više od toga.

Sunčan i aktivan dan zaokružio se prezentacijom o navedenim Garmin proizvodima –kako bi svi prisutni doživjeli povezanu i sigurnu vožnju uz Garmin!

Promo

Nema postova za prikaz