NIJE MOHOKOS BAŠ HUPSER

Održana EKO CENTAR Međimurska tura

U nedjelju 22. 9. 2013. je održan praznik biciklizma na Međimurskim cestama. U organizaciji BK PULS i Eko Međimurja, kao glavnog sponzora održana je 1. Ekocentar Međimurska tura.

Dan je bio idealan za biciklizam i za provesti vrijeme na otvorenom. Prijavljeno je bilo 292 biciklista koji su se odlučno uputili u osvajanje najvećeg Međimurskog vrha, Mohokos, te preko Prekope do seoskog turizma Veselko. Zadana trasa je bila kratka, svega 14,5 km, ali moramo napomenuti da je bila zahtjevna i za one najspremnije.

Iako je biciklijada bila rekreativnog karaktera, svaki sudionik zna svoje vrijeme prolaska kroz cilj, što je dobar poticaj za sljedeću godinu. Za one malo spremnije to je bila prava utrka, te su oni i nagrađeni prigodnim nagradama u četiri kategorije, koliko ih je bilo određeno.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što su sudjelovali biciklisti svih dobnih skupina, najmlađi 8, a najstariji 61 godinu. Htjeli bi zahvaliti svim sudionicima ove naše manifestacije što su podržali naša nastojanja u popularizaciji biciklizma u Međimurju. Svjesni smo da je bilo i nekih propusta za koje se nadamo da će ih u budućnosti biti manje. Prihvaćamo svaku vašu primjedbu, pohvalu ili prijedlog u što kvalitetnijoj organizaciji budućih događanja.
Sportski pozdrav od ekipe BK PULS i vidimo se iduće godine.

Više fotografija

Autor: BK Puls (KP)

Nema postova za prikaz