SVAKI TJEDAN TRIATLON JEDAN

Počela Triatlon liga 042 Varaždin

Ako još uvijek vrijedi stara poslovica da se po jutru dan poznaje, onda je od jučer jasno da nas čeka izvrsno triatlonsko ljeto u Varaždinu. Točno u predviđenom vremenu na dobro znanim prostorima oko Aquacitya startala i 3. Triatlon liga koju organizira Triatlon klub 042 iz Varaždina.

Lijepo i ugodno vrijeme privuklo je i solidan broj natjecatelja koji su se okušali u dvije discipline – supersprint triatlonu (375 m plivanje + 14 km bicikl + 2,5 km trčanje) i sprint triatlonu (750 plivanje + 21 km bicikl + 5 km trčanje).

Početak sezone je obećavajuć, jer 39 natjecatelja najveći je broj u prvom kolu u ove tri godine. Vjerojatno je tome doprinijela i dobro organizirana utrka za kup Hrvatske koja je održana prije desetak dana.

Start obje discipline bio u isto vrijeme, a prvi je kroz cilj prošao natjecatelj u supersprintu Gregor Stadaas iz TK Međimurje koji je nadmoćno slavio ispred Petra i Maria Vlahinje, kod žena je pobijedila juniorka iz TK 042 Monika Radaković ispred Sare Rožić iz PK Barok i debitantice na triatlon utrkama Lidije Levačić.

Na duplo dužoj dionici kod muškaraca je slavio Matija Avirović iz TK Međimurja ispred klupskog kolege Igora Goričanca i Adama Rožmarića iz TK 042. Kod žena u jakom finišu pobijedila je juniorka iz TK Međimurja Sara Cafuk  ispred Karle Čović iz TK 042.

  

Poslije utrke još dugo se uz  lubenice i pokoji keks prepričavalo i komentiralo upravo završeno prvo kolo. Liga je počela i ispred nas je još sedam uzbudljivih kola, zato dođite i okušajte se u ovom atraktivnom sportu – supersprint je k’o stvoren za rekreativce koji se žele okušati u triatlonu.
Vidimo se sljedeće kolo koje je na rasporedu 13. 07. sa startom u 18:15 h, poželjno je doći pola sata ranije radi preuzimanja broja.

Rezultati:

tk042_TRIATLON_1_6072011.pdf

Autor: 3 sporta

- Marketing -

Nema postova za prikaz