ZRINSKI KIDS

Počinje ljetna škola triatlona za djecu

Triatlon je jedan od najbrže rastućih sportova današnjice kako u svijetu tako i u Hrvatskoj što govore i brojke te je u svega nekoliko godina broj triatlonaca porastao sa 400 na 800 licenciranih natjecatelja. Triatlon se sastoji od tri bazična sporta, a to su plivanje, biciklizam i trčanje.

 

Ako pitate neke od starijih triatlonaca zašto je tome tako, vjerovatno će vam na različite načine objasniti zašto su se počeli baviti baš tim sportom. Većina će spomenuti raznolikost u treninzima koji nikada nisu monotoni jer se stalno izmjenjuju tri usko povezana, ali tehnikom vrlo različita sporta.

Kad smo kod djece oni triatlon doživljavaju kroz igru, gdje je cilj savladavanje osnovnih elementa pojedinog sporta. Na plivanju cilj je osjećati se ugodno u vodi te naučiti ispravno plivati kroz različite tehnike, na biciklu savladati različite tehničke elemenate kao što su sigurnost u zavojima, mjenjanje brzina, penjanje i silaženje, te trčanje kojemu je glavni cilj pravilno kretanje kroz prostor i sve to kroz igru.

Triatlon klub Petar Zrinski poziva sve mališane u dobi od 8 do 12 godina da se okušaju u triatlonu.

Za sve klince i klinceze koje mjesec srpanj provode u Zagrebu pripremili smo ljetnu školicu triatlona u kojoj kroz igru mogu naučiti tehnike plivanja, biciklizma te trčanja.

Sve što je za školicu potrebno je:

  • Kupaći i plivačka kapica
  • Bicikl i kaciga
  • Tenisice

Školica će se održavati tri puta tjedno kroz mjesec srpanj u sljedećim terminima:

PONEDJELJAK – 20:00 – 21:00 – TRČANJE (Atletska staza Mladost)
ČETVRTAK – 19:00 – 20:00 – PLIVANJE (Bazeni Mladost)
SUBOTA – 9:00 – 10:00 – BICIKL (Jarun)

*Cijena za mjesec dana iznosi 150,00kn a svi polaznici na poklon će dobiti plivačku kapicu i bidon.
KONTAKT:
TRENER: Mag.kineziologije GORAN PEIĆ
mob: +385 99 466 3866
e-mail: zrinski.novatec@gmail.com

KIDS TRIATLONPromo tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz