SUPER MAGAZIN!

Pročitajte online izdanje SWIBIR MAGAZINA VOL2

SWIBIR online magazin donosi mnogobrojne kvalitetne tekstove o triatlonu. Preporučujemo ovo odlično štivo, a u nastavku donosimo teme u drugom izdanju.

U novom broju ONLINE Swibir Magazina VOL2/2020 možete pročitati kako je dva puta srušen Hrvatski ženski rekord u dugoj distanci (Sonja Škevin i Željka Šaban Miličić). Što sve čovjek treba napraviti za powermetar (Matija Avirović).

Kako je bilo junioru Lukasu Padmosoekartu na njegovoj prvoj utrci u Italiji (Lukas Padmosoekarto). Kako je Pia Svedrović osvojila svoju prvu medalju u akvatlonu (Pia Svedrović). Kako otići studirati u Ameriku (Paola Horvat). Je li se vjetar prilagodio Andreju ili se Andrej prilagodio vjetru – wind tunel test (Andrej Vištica). Kraljica guerille (Maja Krčelić). Mitski Embrunman (Mirsad Memić).

Livigno Xtreme triathlon jedna utrka iz dva pera – natjecatelja (Ares Buršić) i pratitelja ili kako bi rekli “šerpa” (Roberto Oskar Setnik). Što je to Everesting (Maja Bonačić). Ivan Lukić nagrada za 2020. Roditelji u sportu (Marko Bošnjak). Shumska Farma (Nikola Borić). Osmijeh od 226 kilometara (Zoran Špoler). Kakav je život u Švicarskoj (Vladimir Žic). I još puno toga….

Swibir Magazin možete pročitati po popularnoj cijeni od 0 kn na linku:
https://www.calameo.com/read/0057499328c619dc2c0d0

Tko nije pročitao prvo izdanje može ga pročitati na linku:
https://en.calameo.com/read/00574993299390cfea239

Nema postova za prikaz