JUST EASY

[PROMO] Otvoren Easy Going Store u Arena centru Zagreb

Nakon što je led probijen u Splitu otvaranjem Easy Going Store-a prošle godine u rujnu, logičan nastavak bilo je otvaranje istog koncepta prodavaonice i u sklopu Arena centra u Zagrebu. Na prvom katu na 100 m2 EGS nudi odjeću i obuću za boravak na otvorenom s naglaskom na trčanje i planinarenje.

 

U nizu svjetski renomiranih brandova valja izdvojiti Columbia sportswear, Regattu, Salomon, Mizuno, Brooks, New Balance, Compressport, Camelbak, Fundango. Osim navedenog iz prodavaonice najavljuju i  još neka iznenađenja u budućnosti.

U samoj prodavaonici očekuje Vas educirano prodajno osoblje od kojih su neki vrlo kvalitetni i iskusni trail trkači, što garantira kvalitetan prodajni savjet iz prve ruke.

Prodavaonica je započela s radom ovaj tjedan, ali svakako iskoristite priliku posjetiti je ovaj vikend jer u sklopu svečanog otvorenja možete uhvatiti prigodne popuste i poklone, a možda osvojite i tenisice na nagradnoj igri.

Osim u samim prodavonicama EGS je vrlo čest pratitelj trekking i cestovnih utrka, pa su tako ovu subotu prisutni na Ždral trailu kojeg organizira Klub Skok iz Daruvara, te će svojim prodajnim štandom oplemeniti ovu priredbu trčanja na Papuku.

Facebook stranica EGS

Sponzorirani članak

- Marketing -

Nema postova za prikaz