IZ PRIRODE

Rumalaya gel – za prirodnu slobodu pokreta

Himalaya Herbals u svom asortimanu ima idealan proizvod za trkače – Rumalaya gel za trenutno smanjenje nelagode u zglobovima i mišićima. 

 

 

Rumalaya gel ima jako analgetsko i protuupalno djelovanje koje pruža brzo olakšanje boli i vraća pokretljivost zglobova te smanjuje simptome mišićnih i sličnih poremećaja.  Prodire duboko u kožu, brzo djeluje i na taj način u trenu otklanja bol te jamči neograničenu pokretljivost.

 

 

Ublažava bol nastalu uslijed brojnih uzroka, uključujući bol u koljenima, gležnju, leđima, ukočeno rame i drugih problema sa zglobovima. Obogaćen je indijskim zimskim zelenim uljem, poznatim analgetikom i uljem peperminta koji pruža umirujući i efekt hlađenja.

Rumalaya gel također sadrži ekstrakt đumbira koji ima protuupalno djelovanje, kao i mješavinu eteričnih ulja koje zajedno u sinergiji daju osjećaj hlađenja, nakoh kojeg slijedi osjećaj topline. Rezultat je opuštajuće i umirujuće djelovanje. Sadrži ekstrakt Boswellie koji je učinkoviti u smanjenju svih mišićnih poremećaja.

Tvrtka Himalaya koristi drevne rukopise i stoljetno znanje za odabir najpogodnijih biljaka za svaki svoj proizvod. Prije dodira s kupcem svaki proizvod je provjeren višegodišnjim kliničkim studijama kako bi se jamčila njegova učinkovitost i sigurnost i kako bi se jedinstvena snaga prirode pretvorila u proizvode za njegu kože koji služe zdravlju i ljepoti ljudi. 

 

Rumalaya gel potražite u dm prodavaonicama diljem Hrvatske.

 

Promo članak

- Marketing -

Nema postova za prikaz