ČUVA ZGLOBOVE

Zglobovi i trčanje – lakše uz Osteo Bi-Flex®

Fizička aktivnost je neizostavan faktor kada govorimo o zdravom načinu života i stoji uz bok s pravilnom prehranom. Prevencija mnogih bolesti leži u kretanju i fizičkoj aktivnosti. Najjednostavnija i najekonomičnija od tih fizičkih aktivnosti je trčanje, što je jedan od glavnih razloga zbog čega se proteklih godina sve više ljudi odlučuje baš za nju.

 

Sami najbolje znate sve koristi trčanja počevši od blagotvornog utjecaja na srce i krvožilni sustav, no ne treba zaboraviti ni povoljan utjecaj trčanja na mentalno zdravlje i na smanjenje stresa.

U različitim su sportovima, uključujući trčanje, neki zglobovi i mišići izloženi većim opterećenjima od drugih dijelova tijela i češće podliježu ozljedama. Osim ozljeda kojih smo svjesni i koje se događaju prilikom izuzetno snažnog prenaprezanja ili nezgodnog pokreta, pri čemu se javlja snažna bol, tu su i mikrotraume koje kontinuirano oštećuju zglobove, mišiće i ostale strukture, a da pri tome ne osjećamo trenutnu bol koja bi ograničavala daljnje aktivnosti.

Pravilna prehrana, kvalitetna oprema, dobra priprema za trening (ili utrke) te veća briga za svoje tijelo zalog su za zdravlje zglobova. Sustav organa za kretanje kod sportaša je pod povećanim opterećenjem pa zbog toga treba voditi računa da se hranom i dodacima prehrani nadoknade svi potrebni gradivni elementi.

Danas su znanstveno opravdani mnogi korisni sastojci koji imaju pozitivan učinak na zdravlje zglobova, a jedan od njih je i indijski tamjanovac (Boswellia serrata) – zbog brojnih korisnih učinaka najčešće korištena biljka u suplementima za zdravlje zglobova.

Osteo Bi-Flex® je proizvod koji se preporučuje za zdravlje zglobova, hrskavice i kostiju jer sadrži  5-LOXIN Advanced™ – ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) koji doprinosi održavanju normalnih zglobova i njihove pokretljivosti, glukozamin, kondroitin i hijaluronsku kiselinu koji se prirodno nalaze u zglobovima, vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju te mangan koji doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva.

Osteo Bi-Flex® dolazi u pakiranju od 40 i 80 tableta, a prikladan je i za duže korištenje. Preporučena doza je dvije tablete dnevno uz obrok.

Neka vam Osteo Bi-Flex® bude vjeran suputnik pri svakoj tjelesnoj aktivnosti, a zglobovi će vam biti zahvalni.

Više o Osteo Bi-Flexu®

 

Promo

Nema postova za prikaz