ZA MALE POBJEDNIKE

SALOMON DJEČJA OBUĆA – jer priroda je najbolje igralište!

Djeca su stalno u pokretu, zato je za njih najvažnije da im obuća daje potrebnu potporu u svim aktivnostima kojima se bave. Važno je da znamo da dječje stopalo nije samo minijaturna verzija odraslog stopala, nego se mijenja, raste i razvija iz mjeseca u mjesec.

Zbog toga pri kupovini moramo biti posebno oprezni. Dječje stopalo se od odraslog bitno razlikuje jer nije konačno anatomski oblikovano, što ne znači da djeca ne trebaju jednako kvalitetnu obuću i jednaku udobnost.

Salomon dječju obuću dijeli u tri segmenta: treking, trkačka i zimska obuća. Unutar segmenta trčanje i treking fokus je na stabilizaciji, koja brine za sigurnost stopala na zahtjevnim terenima. Isto tako fokus je na dinamičnoj amortizaciji koja apsorbira udarce u doticaju s tvrđim, asfaltnim podlogama. Modeli obuće dolaze u dvije verzije: sa ili bez CLIMASHIELD™ membrane koja omogućava optimalan odnos između vodootpornosti i prozračnosti , tako da dječja stopala ostaju suha bez obzira na vremenske uvjete.

Dječja obuća Salomon izrađena je od posve jednakih materijala kao i modeli za odrasle, samo je prilagođena još nerazvijenom dječjem stopalu. Tako postižemo savršeno prianjanje, vrlo nisku težinu i prije svega poznatu Salomonovu udobnost i kod dječje obuće. 

Jedna od široko korištenih tehnologija koja je prenesena na dječju obuću su jednostavne vezice QUICKLACE koje nije potrebno vezati i čime su djeca oduševljena. Cic-cak sustav Sensifit™ na vanjskom dijelu tenisice brine za savršen obuhvat stopala, jer drži dječje stopalo na pravom mjestu cijelo vrijeme trajanja aktivnosti. NON MARKING CONTAGRIP™ potplat brine za sigurnost i prianjanje na svim vrstama podloga i ne ostavlja tragove na unutarnjim površinama.

Salomon dječja obuća tako udružuje stabilnost, zaštitu, udobnost, nisku težinu i prozračne materijale koji omogućavaju korištenje u svim multi sportskim aktivnostima i u prirodi.

Više o dječjoj SALOMON obući: www.salomon.com/cr

salomon_100

 

 

Autor: Promo

Nema postova za prikaz