GENERATOR SNOW

Snježna ludnica ponovo u najvišem gradu Hrvatske

Nakon prošlogodišnjeg vrlo uspješnog  1. SNOW MTB-a ove zime nas očekuje dvodnevni event, tako je osim SNOW MTB-a u planu i SNOW RUN utrka gdje će se i trkači također imati priliku okušati u zimskim uvjetima.

 

28. i 29. 1. 2017. grad Delnice će u organizaciji Generatora ponovo ugostiti zaljubljenike u outdoors aktivnosti koji uživaju u svim vremenskim uvjetima . Prvoga dana točno u podne prve tragove stazom pustiti će biciklisti koji će iz Grada krenuti put prekrasnih šuma. Biciklisti će se moći okušati u dvije dužine, onoj rekreativnoj na 6 km ili nešto dužoj na 18k m, novost je i dječja utrka na 800 m.

Nakon utrke održati će se after/before snow party za bicikliste i trkače koji će moći uživati u finoj Goranskoj klopi uz svirku benda. Sljedećega dana kreće avantura za trkače koji će također moći birati između dvije dužine 6 i 11 km, kao i za djecu za koju je predviđena  800 m duga staza.

Broj startnih mjesta je ograničen, pa požurite sa prijavom koju kao i sve ostale informacije  možete pronaći na web stranici: www.generator-race.com

snowmtb_plakat5

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz