TRIATLONSKE REPREZENTATIVKE NA NOVOM ZELANDU

Tea Miloš odlična treća na SP u akvatlonu

Tea Miloš nastupila na svjetskom prvenstvu u akvatlonu te osvojila odlično 3. mjesto u seniorskoj konkurenciji. Zbog hladne vode plivalo se 1000 m i trčalo 5000 m.

Tea je plivačku dionicu završila na 3. mjestu samo nekoliko metara iza vodeće. Svoju poziciju zadržala je do kraja utrke te osvojila svoju prvu medalju sa svjetskog prvenstva na Novom Zelandu. Pobijedila je Nicky Samuels, a drugo mjesto je osvojila Emma Davis iz Irske.

Inače, naše reprezentativke Sara Vilić i Tea Miloš te trener Martin Papišta otputovali su na Svjetsko prvenstvo koje će se 20.10 održavati u Aucklandu, na Novom Zelandu.  Prije svjetskog prvenstva pod vodstvom ITU-a održava se razvojni kamp za juniore i U23 u sklopu kojeg su Sara i Tea trenirale s još 20-tak mladih triatlonaca i triatlonki, a Martin prikuplja znanje od vrhunskih trenera Bobby McGee-a i Sergia Santosa.

Sara Vilić će 20. listopada nastupiti na svjetskom prvenstvu u triatlonu u kategoriji mlađih seniorki, a Tea će dan kasnije nastupiti u juniorskoj kategoriji.

 

 

Autor: HTS / 3sporta

Nema postova za prikaz