POVRATAK "DUGOG" U HRVATSKU

Tristar Split – dugi triatlon u kalendaru HTS-a

Hrvatski triatlonski savez uvrstio je utrku TriStar 111 Split u službeni kalendar natjecanja sa statusom prvenstvo Hrvatske u dugom triatlonu.

Tako će Split, kao vrlo atraktivno turističko odredište značajno pridonijeti razvoju sportova izdržljivosti, kakvi su triatlon, biciklizam, trčanje i plivanje. StarEvents i Hrvatski triatlonski savez te TK Split zajedno rade na jednom cilju: da ove godine broj triatlonaca u Hrvatskoj naraste s njih oko 480 okupljenih u 32 kluba, na više od 1000.

Entuzijasti i novopridošli u traitlonski sport u Hrvatskoj oduševljeni su vijestima iz uprave Hrvatskog triatlonskog saveza. Damir Šegota, predsjednik Saveza, odobrio je TriStar111 Split i uvrstio ga u hrvatski kalendar utrka sa statusom prvenstvo Hrvatske u dugom triatlonu. A na startnoj liniji će se, između ostalih natjecatelja, naći i tri splitska Olimpijca – Igor Boraska, Deni Lušić i Sead Marušić, zatim najbolji hrvatskih triatlonac u dugom triatlonu Dejan Patrčević, Njemci Jens Kaiser, Jürgen Stielgenbauer, i posljednji ali ne i manje važan, Andy Fuchs, pobjednik prošlogodišnjeg prvog splitskog TriStar triatlona.

“Ove godine usmjerit ćemo energiju na kreiranje izazovne biciklističke etape, nakon koje će uslijediti laganija trkaća etapa uzduž novoobnovljene šetnice uz more, prema hladovini borova na Sustipanu“, kaže Ivan Pavić, generalni tajnik TK Split (Triatlon kluba “Split”), član uprave Hrvatskog triatlonskog saveza i suorganizator utrke TriStar Split. 

Lokalna radio postaja uživo će pratiti utrku s morske šetnice.

 
 
Više informacija o utrci:
www.tristarsplit.com
 
 
TRISTAR SPLIT NAJAVLJEN ZA 27. 5. 2012. SE ODGAĐA. NOVI TERMIN ĆEMO OBJAVITI ČIM GA SAZNAMO

Autor: TriStar / Dejan Stoiljkovski

Nema postova za prikaz