JURIMO CENTROM ROVINJA

1. Supersprint triatlon Rovinj

Grad Rovinj i Turistička zajednica grada Rovinja prepoznaju važnost sporta i sportskih natjecanja. Zato su ove godine podržali triatlon utrku u samom centru Rovinja.

U mjesecu svibnju, točnije 29. svibnja 2011. godine, održat će se 1. Super sprint triatlon Rovinj 2011., otvoreno prvenstvo Hrvatske. Ova utrka uvrštena je u službeni kalendar utrka Triatlon saveza Hrvatske.  

Utrka super sprint triatlona je relativno kratka i vrlo atraktivnog karaktera zbog brzih izmjena i dostupnosti zone izmjene, na rovinjskoj rivi. Publici će stoga biti dostupne sve najvažnije trase i momenti utrke. Plivanje od 400 metara, biciklistička trasa od 10 kilometara te trasa za trčanje od 2,5 kilometara je nešto što i rekreativci mogu relativno brzo proći. Kratka i atraktivna utrka privlači puno širu publiku, sportaše, rekreativce ali i one koji će možda po prvi put isprobati svoja fizička i psihička umijeća u ovome sportu.

Rovinj, prekrasan grad koji će i s ovom utrkom omogućiti da ga doživite na drugačiji način ali i svojim sudjelovanjem doprinijeti u stvaranju pozitivne atmosfere te jednog zdravijeg društva.
Detalje utrke pročitajte u raspisu: S.S_3ROVINJ_raspis_2011.pdf

Autor: Matea Milovan – HTS

Nema postova za prikaz