JEL TRČIŠ LEGA

13. Osječki Ferivi polumaraton – ove godine još bolji i veći

U travnju 2017. godini nas očekuje 13. izdanje Osječkog Ferivi polumaratona.  Ova popularna sportska manifestacija iz godine u godinu oduševljava sportaše, rekreativce i djecu svojom organizacijom i sportskim duhom.

 

Datum,  vrijeme i mjesto su određeni.  U subotu 1. travnja 2017. godine na trgu Ante Starčevića sa startom u 10:30 h osječkim ulicama će krenuti još jedan polumaraton.

Shvativši da se i građani grada Osijeka žele uključiti u ovu manifestaciju, prije par godina uz polumaraton koji se trči 21 kilometar uključena je i utrka građana na 5 kilometara. Damir Černić iz Maraton kluba Hrvatski sokol, ujedno i organizator utrke, ističe da tih 5 kilometara može istrčati svatko, od rekreativca, sportaša, studenta pa čak i djeca starijeg uzrasta.

Uz utrku na 21 i 5 kilometara, svake godine uz pomoć Atletskog kluba „Slavonija Žito“ se organiziraju i dječje utrke. Na njima sudjeluju djeca predškolskog i školskog uzrasta, a startnina je besplatna.

IMG_4260

Iznos startnine za polumaraton do 20. ožujka iznosi 100 kn, a nakon toga 150 kn, kao i na sam dan utrke.

Iznos startnine za utrku građana do 20. ožujka je 50 kuna, nakon toga, pa i na sam dan utrke, iznos je jednak (50 kn), ali trkačima nije osiguran startni paket.

Prijaviti se možete online na – http://champstat.net/hr/prijava-na-utrku

Za više informacija posjetite:

FB: Osječki Ferivi polumaraton

WEB: osjeckiferivipolumaraton.com

PR

- Marketing -

Nema postova za prikaz