SVAKO KOLO NOVI TRIATLONCI

Četvrto kolo Triatlon lige 042 bez iznenađenja

Jučer je po veoma ugodnom vremenu za natjecatelje održano i 4. kolo Triatlon lige „042“ koja se održava na prostorima oko Aquacitiya u Varaždinu. Vrhunac godišnjih odmora pridonijeli su i smanjenom broju takmičara na ovom kolu, tako da ih se na startu našlo 30–tak u sprintu i supersprintu, u obje discipline podjednako.

Iako je bilo manje triatlonaca nego obično, sama utrka bila je veoma zanimljiva i neizvjesna. Za to se ponajviše pobrinuo Matija Avirović iz TK Međimurje koji je u solo utrci postigao i najbolje ovogodišnje vrijeme spustivši granicu ispod 1:06 h, točnije postigao je vrijeme od 1:15:51 h, drugi je ciljem prošao Igor Goričanec također iz TK Međimurje (pretplatio se ove godine na drugo mjesto) koji je tek na trčanju uspio stići i prestići Adama Rožmarića iz TK 042 koji, iako je postigao svoje najbolje ovogodišnje vrijeme, nije uspio zadržati drugo mjesto.

Ovaj puta u ženskoj utrci imali smo samo jednu natjecateljicu – Iris Rožmarić je u laganom ritmu završila svoj, nakon dugog vremena, prvi triatlon.

U supersprintu isti scenarij kao i u prošlim kolima – Gregor Stadaas ispred braće Seketin, svi redom iz TK Međimurje, kod žena prva je bila Petra Radaković ispred simpatičnih veteranki Smiljane Janžek i Lidije Levačić. Nažalost ovo kolo nije nastupio i najmlađi triatlonac lige Tin Burek pa se najstariji triatlonac Mladen Vučemilo nije imao s kim utrkivati 🙂

I tako, pola lige je prošlo, polako se već naziru i pobjednici u ukupnom poretku kao i po kategorijama, ali ipak još ima četiri kola do kraja lige i tko zna što se sve može promijeniti.

Zato nemojte zaboraviti sljedeće srijede (3. 8.) doći kod boćarskog igrališta u 18:00 h i pridružiti nam se u još jednom kolu triatlon lige.

Rezultati 4. kola

Ukupni poredak

  

Autor: Ladislav Gregorinčić

Nema postova za prikaz