OPET PLIVAMO U RASLINI

Cila Raslina je opet rasplivana!

Od ove godine opet u punom formatu – sa svih 5 utrka – maraton na 5000 m, utrka na 1500 m i tri dječje utrke (50m, 75m i 100m)!  12. PLIVAČKI MARATON RASLINA održava se u subotu 23.7. u Raslini s malo ranijim početkom nego inače – jer će start biti u 9:30h.

 

– Imamo nekoliko noviteta za ovu godinu. Timovi i timske nagrade na utrci od 1500 m. Odlučili smo napraviti utrku na 1.500 m još zanimljivijom na način da se osim individualnog rezultata i poretka možete natjecati i za timski rezultat odnosno poredak. Timovi se rangiraju na način da 3 najbrža rezultata pojedinaca unutar tima se boduju. Prijavite se u timu zajedno sa vašim prijateljima, kolegama iz kluba ili firme kao idealni team building! Imamo i nagradu i za najbrojniji tim – poručuju organizatori.

Na dan utrke će uz sudionike biti i Dječak Paško kao animacija za najmlađe a subotu navečer će sve plivače, mještane i goste Rasline svojom svirkom zabaviti Šibenski bend Fenix.

A kome ni to nije dovoljno za njega ima još noviteta – dan nakon, u nedjelju 24.7. s početkom u 9:30h na istoj lokaciji će se održati i AQUATHLON u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji – sastoji se od plivanja u dužini od 700 m i trčanja u dužini od 3400m.

Prijave za sve utrke su na www.stotinka.hr, za maraton 5000m i utrku 1500m se prijave zaključuju 24 sata prije početka utrke.

Detaljnije o događaju i propozicijama možete pronaći na našem Facebook-u i web stranici www.raslina5km.hr

 

 

PR tekst

Nema postova za prikaz