ZA KAMPIRANJE SA STILOM

Garmin Camper – Planirajte stvaranje uspomena uz satelitsku navigaciju

Satelitske navigacije Camper 895/1095 donose velike zaslone, poboljšani sadržaj putovanja i pojednostavljeno planiranje dolaska korištenjem satelitskih slika parkova i kampova visoke rezolucije

 
Nove velike, poput tableta od 8 i 10 inča Camper 895 i Camper 1095 satelitske navigacije, prilagođene su stilu života kampera i kampiranja. Serija se može pohvaliti novim skupom funkcija koje pomažu vozačima kampera pri manevriranju u većim vozilima, nudeći preporučene rute na temelju veličine i težine njihovih rekreacijskih vozila ili prikolica. Osim prilagođenog rutiranja vozila i unaprijed učitanog sadržaja za putnike, satelitska navigacija može pojednostaviti dolazak pomoću satelitskih slika BirdsEye, koje prikazuju živopisne poglede iz zraka za većinu adresa i lokacija, uključujući kampove i parkove. Novi navigatori uključuju opciju karte podijeljenog prikaza koja prikazuje aktivnu rutu s jedne strane, s pregledom preostale rute i nadolazećih vremenskih uvjeta1 s druge strane.

 

Usmjeravanje je jednostavno

Vozači rekreativci mogu koristiti prilagođeno rutiranje2 na temelju veličine i težine svog vozila ili prikolice i voziti s povećanom sviješću o cesti ispred sebe s upozorenjima o nadolazećim visinama mostova, ograničenjima težine, oštrim zavojima, školskim zonama, strmim nagibima i više. Osim toga, putnici mogu koristiti planer rute kako bi otkrili najbolja zaustavljanja na putu kako bi obogatili svoje putovanje preporukama za popularna lokalna mjesta kao i prijedlozima za avanturističkije rute i krajolik.

 

Namjenski izgrađen za avanturu kampiranja

Novi Camper 895 i Camper 1095 uključuju nekoliko osnovnih navigacijskih funkcija za nadogradnju iskustva za bilo koju avanturu kampiranja:

  • Mnoštvo unaprijed učitanih informacija za putnike, uključujući popis kamper parkova, sadržaj iz ACSI-ja, Campercontacta, Trailer’s PARKa, ocjene putnika na Tripadvisoru i milijune popularnih točaka interesa s Foursquarea.
  • Zeleni vodič iz MICHELINA, uključujući slike, detaljne opise i ocjene, govori vam za što vrijedi zaustaviti se.
  • Ruta ekoloških zona daje smjernice i upozorenja o ekološkim zonama na ruti.
  • Uključuje ažuriranja karte i dolazi s unaprijed učitanim punim kartama Europe i Južne Afrike. Plus, pristup dodatnim preuzimanjima karata putem Garmin Expressa za Sjevernu Ameriku, Južnu Ameriku, Australiju i Novi Zeland, Bliski istok i Sjevernu Afriku.
  • Planiranje putovanja postalo je jednostavno putem aplikacije Garmin Drive, omogućujući putnicima da planiraju svoj kurs prije polaska.
  • Garmin Voice Assist omogućuje korisniku upravljanje satelitskom navigacijom glasom, dok ugrađena Bluetooth tehnologija daje korisniku mogućnost upućivanja i primanja poziva bez ruku kada je satelitska navigacija uparena s aplikacijom Garmin Drive.
  • Primajte prometne informacije u stvarnom vremenu, vremensku prognozu, cijene goriva i pametne obavijesti kada je uparen s aplikacijom Garmin Drive.

 

Putovanje u tandemu

Putnici mogu jednostavno koristiti svoje nove Camper satelitske navigacije s nizom kompatibilnih Garmin proizvoda i usluga (prodaju se zasebno) dizajniranih za poboljšanje i pojednostavljenje putovanja, uključujući:

  • Rezervne kamere – BC 50 bežićne rezervne kamere ili kompatibilne kamere treće strane na žicu3 uparuju se sa satelitskom navigacijom Camper kako bi prikazale što je iza vozila kada vozite unatrag
  • Garmin PowerSwitch – kompaktna digitalna sklopna kutija za praktično upravljanje 12-voltnom elektronikom vozila kao što su svjetla, ventilatori i više

Camper 895 ima maloprodajnu preporučenu cijenu od 689.99€, dok Camper 1095 ima maloprodajnu preporučenu cijenu od 889.99€.

1Potrebno je da satelitska navigacija bude uparena s aplikacijom za pametni telefon Garmin Drive

2Nije dostupno u svim područjima. Unos karakteristika profila vašeg kampera ili prikolice ne jamči da će karakteristike vašeg kampera biti uzete u obzir u svim prijedlozima ruta. Uvijek se pridržavajte svih postavljenih prometnih znakova i stanja na cesti.

3Potreban je Garmin magnetski nosač s dodatkom za video ulaz (prodaje se zasebno)

Nema postova za prikaz