ZAPLIVAJ U RASLINI

Poziv na Plivački maraton Raslina

Plivački maraton u Raslini je u zadnjih 10. godina postao jedan od najposjećenijih u Hrvatskoj te se može pohvaliti s međunarodnim karakterom i rastućim brojem natjecatelja tokom godina održavanja.

 

Na zadnjem maratonu održanom 2019. godine je nastupilo ukupno 260 natjecatelja u svim utrkama (maraton u 2020. godini nije održan zbog pandemije koronavirusa). Izvještaj sa zadnjeg maratona kao i cijelu fotogaleriju možete pronaći na www.raslina5km.hr a video atmosfere sa zadnjeg maratona možete vidjeti ovdje:

Maraton u Raslini je od 2012. godine imatelj CRO CUP licence od strane Hrvatskog saveza daljinskog plivanja (www.hsdp.hr). Licenca CRO CUP znači da se nastup, odnosno rezultat na plivačkom maratonu u Raslini, boduje za glavnu nagradu CRO CUP serije koja se dodjeljuje na kraju sezone.

Ovogodišnji maraton će se održati 24. 7. 2021. god. Promjena u odnosu na dosadašnje godine jest da će se zbog mjera uzrokovanih pandemijom koronavirusa održati samo maraton na 5 km, odnosno neće biti utrke na 1.5 km zbog regulacije broja prisutnih.

Prijave na 5 km se obavljaju na: https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/4263/prijava_na_utrku

Svaki natjecatelj dobiva majicu i diplomu o sudjelovanju za isplivani maraton. Također, za sve natjecatelje je osigurana hrana i piće.

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz