TRIATLONSKO DRUŽENJE

Dođite na obnovljenu Triatlon ligu Aquacity Varaždin!

Jedna od najpopularnijih triatlon liga kontinentalne Hrvatske se vraća! Mnogi se s nostalgijom prisjećamo ljetnih večeri srijedom koje smo nekoliko godina provodi na “varaždinskom moru” u dobrom društvu triatlonki i triatlonaca (i onih koji su to željeli postati).

 

 

Tradicija je uslijed raznih razloga prekinuta, ali entuzijazam i želja da se triatlonci ponovno okupe nije nestala, prije svega kod “duha pokretača” lige Ladislava Gregorinčića. I tako, Triatlon liga Aquacity Varaždin se ove godine vraća, u malo izmijenjenom formatu i terminu.

Održavanje lige svaki tjedan je zahtjevno, pa će ove godine biti održano četiri kola. Isto tako, očekuje se da će ponovno aktivirano kupalište na Aquacityu biti posjećeno srijedom uvečer, pa je i dan održavanja lige pomaknut na nedjelju, u jutarnjim satima. Liga se ne “sudara” s glavnim triatlonskim utrkama u Hrvatskoj, pa ni tu ne bi trebalo biti problema.

 

>>> KAKO NASTUPITI NA PRVOM TRIATLONU

 

Discipline na kojima se mogu natjecati odrasli su supersprint i sprint triatlon, a za djecu se održava aquatlon (plivanje + trčanje).

Kalendar natjecanja:

1. kolo – 08.07.2018     Aquatlon u 8:15 // Triatlon u 8:30

2. kolo – 29.07.2018     Aquatlon u 8:15 // Triatlon u 8:30

3. kolo – 12.08.2018     Aquatlon u 8:15 // Triatlon u 8:30

4. kolo – 26.08.2018     Aquatlon u 8:15 // Triatlon u 8:30

 

I na kraju, ono najvažnije – pozvani su SVI koji žele probati triatlon, svi koji su već nastupili na ligi u Varaždinu, ali i svi ozbiljni triatlonci kojima treba dodatni trening.

 

 

Nema postova za prikaz