KRAJ NAJPLAVIJEG MORA NA SVIJETU

Dođite na 1. Adria advent maraton

Kad za većinu maratonaca godina završava, a Europa navlači zimske rukavice i skije, na sunčanom Kvarneru, u Crikvenici, očekuje vas prava sportska poslastica, velika sportska premijera – prvi Adria advent maraton.

Prvi put u povijesti, maratonci iz cijelog svijeta dobit će prigodu trčati 42.195 m s pogledom na najmodrije more na svijetu. Bez straha da će okusiti samo pola užitka boravka, za manje izdržljive, amatere i građane koji se uključe u program pripremljen je polumaraton, utrka na 21.1 km i utrka na 5 km.

Kotizacija za maraton iznosi: 200,00 kn; polumaratona: 100,00 kn (uključeno: medalja, majica, bon za pasta party, bon za topli obrok nakon utrke) dok je sudjelovanje na  utrci građana na 5 km besplatno (uključeno: majica) Kaucija za elektronski čip iznosi 30 kuna i zadržava se u slučaju da se chip ne vrati.

Prijave se primaju do 25. 11. 2011.

Informacije na mail adresi info@via-mea.com, a prijaviti se možete na na službenoj stranici maratona: www.adria-marathon.eu , a plaćanje startnine za trkačice i trkače iz Hrvatske omogućeno je prilikom preuzimanja startnog broja, dan prije utrke ili na sam dan utrke. Kod registracije na www.adria-marathon.eu izabrati opciju plaćanja “pay in cash at the event”.

Nagrade

Svaka osoba koja otrči maraton u limitu staze (5,5 sati za maraton, nema limita za polumaraton) dobiva odmah nakon prelaska ciljne crte medalju. Certifikat kao potvrdu uspješnosti, uključujući i vrijeme i mjesto moći će se kasnije skinuti na internetskoj stranici maratona www.adria-marathon.eu.

* Mjesto 1-3 maraton novčane nagrade muškarci i žene (500 €, 300 €, 200 €)
* Mjesto 1-3 polumaraton novčane nagrade muškarci i žene (300€, 200€ , 100€)
* Mjesto 1-3 po dobnim skupinama: sponzorske nagrade

 

Opis staze

Dvostruka kružna ruta duž jadranske obale i grada Crikvenice i Selca, polazna i završna na Crikveničkoj rivi ispred hotela International. Najveći dio trase prolazi uzduž Jadranskog mora i dio prema Vinodolskoj dolini; cijela staza ima mali nagib (oko 15 metara i 200 metara dužine) ostali dio staze je apsolutno ravan

Rute polumaratona i maratona su izmjerene prema Jones-Counter metodi te je Crikvenička staza stoga u skladu s DLV i IAAF pravilima.

Svi sudionici trče na vlastitu odgovornost.

Raspored

26. 11. 2011. 17:00 podjela startnih brojeva i špageti party
27. 11. 2011. od 8:00 daljna podjela startnih brojeva (do 9:30)

PODJELA STARTNIH BROJEVA I PLAĆANJE KOTIZACIJE U AGENCIJI “VIA-MEA”-U PRIZEMLJU HOTELA “INTERNATIONAL”

Nedjelja, 27. 11. 2011.
Start maratona: 10:00 h
Start polumaratona: 10:30 h
Utrka građana: 11:00 h
Podjela nagrada: 14:00 h polumaraton 15:00 h maraton

Smještaj sudionika maratona- upiti i rezervacije na mail adresi: info@via-mea.com

HOTEL INTERNATIONAL CRIKVENICA
**http://www.jadran-crikvenica.hr/sadrzaj.asp?ident=32&lng=hrv  noćenje s doručkom 15,50 € po osobi u dvokrevetnoj sobi / polupansion 18 € po osobi / boravišna pristojba 4,50

PANSION MUDRAŽIJA CRIKVENICA
***http://mudrazija.com/index.html noćenje s doručkom 15 € po osobi + boravišna pristojba 4,50 kn


Dođite u Crikvenicu i postanite dio sportsko-rekreativne povijesti.

 

Na www.facebook.com/3sporta možete sudjelovati u nagradnoj igri i svojiti besplatnu startninu za utrku!

 

Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz