FESTIVAL TRIATLONA NA JARUNU

Dođite na 15. Zagreb open triatlon

U subotu 18. 6. 2011. u Zagrebu na Jarunu održat će se 15. Zagreb open triatlon, memorijal Marijana Pedišića. Ovo je Prvenstvo Hrvatske u olimpijskom triatlonu, a osim te elitne discipline održat će se i supersprint triatlon, utrka Triatlon za sve i paratriatlon.

Kao svake godine do sada očekuje se veliki broj natjecatelja među kojima zasigurno neće izostati najzvučnija imena hrvatskog triatlona, ali i kvalitetni natjecatelji okolnih zemalja. Festival triatlona, kako su ga s pravom imenovali organizatori iz Triatlon kluba Zagreb startat će supersprint triatlonom, iza kojeg će u Jarunskom jezeru zaplivati natjecatelji u olimpijskom triatlonu. Plivat će 1.500 m (s jednim izlaskom iz vode i atraktivnim skokovima kod ponovnog ulaska u vodu), voziti 6 krugova oko jezera i trčati 10 km.

Nakon glavnih utrka svi će građani moći “isprobati” svoje triatlonske mogućnosti u utrci “Triatlon za sve” gdje će plivati 100 m, odvoziti jedan krug (6.4 km) i otrčati 1.25 km. U pravilu je ovo najšarenija utrka koju mnogi odvoze na “monitićima”.

Održat će se i utrka paratriatlona, tj. supersprint triatlon (375 m + 12.8 km + 2.5 km) za osobe s tjelesnim oštećenjem.

Kompletan raspis utrke možete naći ovdje.

 

Ovu utrku ćemo na portalu 3sporta.com popratiti izvještajem i velikom foto galerijom.

Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz