TRADICIJA DOBRE ORGANIZACIJE

Dođite na 18. Varaždinski polumaraton!

Varaždinski polumaraton jedna je od najbolje posjećenih i najbolje organiziranih utrka u Hrvatskoj. Ove godine doživjet će svoje 18. izdanje 23. rujna.

Na rasporedu trkačkog dana bit će utrke za djecu na atletskoj stazi varaždinskog stadiona Sloboda na 400 i 800 m, “Ortorea” utrka za osobe s invaliditetom na 800 m, utrka građana i juniora ulicama grada Varaždina na 5.000 m i glavna utrka, polumaraton 21.1 km.

Tradicionalno izvrstan organizator utrke je Trkački klub Marathon 95, glavni je pokrovitelj utrke Grad Varaždin, a generalni sponzor NIKE Running koji za sve pobjednike osigurava vrijedne nagrade.

Kako saznajemo od organizatora, za razliku od prošle godine, na ovom izdanju neće biti “specijalnih” gostiju iz daleke Afrike, ali se očekuju brzi trkači i trkačice iz okolnih zemalja i naravno Hrvatske.

Prijave su u tijeku, za sve koji misle prvi put pretrčati stazu Varaždinskog polumaratona startnina je samo 80 kn, a svi natjecatelji na polumaratonu dobivaju kvalitetnu sportsku majicu. Startnina na utrci građana je samo 30 kn.

Na prošlogodišnjoj utrci polumaratona nastupilo je 270, a na utrci građana 137 trkačica i trkača.

Dođite na praznik trčanja u Varaždin!

Portal 3sporta.com popratit će ovu utrku izvještajem i velikom fotogalerijom.

Više informacija, prijave…

 

Ovako je bilo prošle godine

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz