KOMM MIT NACH VARASDIN!

Dođite na 21. BROOKS Varaždinski polumaraton!

Dvadesetprvo izdanje utrke na dvadesetjedan kilometar. Treba li više razloga za dolazak na Varaždinski polumaraton koji se održava u nedjelju 20. rujna 2015.

Varaždin i sjeverozapadna Hrvatska cijele su godine izuzetno aktivno područje, kada se govori o trčanju. Lige u Varaždinu, Čakovcu, Prelogu, Ivancu, Lepoglavi… kao i mnogobrojne utrke, svake godine kulminiraju s Varaždinskim polumaratonom, centralnim trkačkim događajem ovog kraja.

Tradicija organizacije velikih trkačkih natjecanja u Varaždinu i idealan termin utrke jamstvo su da će ovogodišnji BROOKS Varaždinski polumaraton biti pravi praznik trčanja!

I ove će godine sponzor utrke biti renomirani proizvođač trkačke opreme BROOKS.

Startnina za polumaraton je 100 kn, a za one koji prvi put nastupaju na Varaždinskom polumaratonu, samo 80 kn, uz uvjet da obave prijavu i uplatu startnine do 15. 09.

Za uplaćenu startninu i ove će godine trkačice i trkači, uz organizaciju utrke i okrepu na stazi, dobiti kvalitetnu Active-dry trkačku majicu te hranu i piće. Osim nagrada za najbrže u ukupnom poretku, za najbolje trkače iz Hrvatske osigurane su vrlo vrijedne robne nagrade sponzora BROOKS-a u vrijednosti 1.500, 1.200 i 1.000 kn.

Pozivamo sve trkačice i trkače da obave online prijavu i uplatu prije utrke kako bi se na dan utrke izbjeglo čekanje u redu te nepotrebna nervoza pred start utrke. Osim toga, svi trkači i trkačice koji obave uplatu startnine do 15. 9. dobivaju startni broj s otisnutim imenom i prezimenom.

Uz polumaratonsku utrku (21.1 km) održat će se, kao i svake godine, utrka na 5 km kao i utrke za djecu na atletskoj stazi stadiona Sloboda. Startnina za utrku na 5 km je 30 kn i plaća se prilikom prijave na dan utrke, a svaki sudionik dobiva majicu, dok djeca ne plaćaju startninu.

Ponovno ćemo napraviti veliku foto galeriju s utrke, pa će svi imati svoje kvalitetne fotografije za uspomenu, baš kao i prošle godine.

Utrku organizira TK Marathon 95, a više detalja o utrci pronađite na njihovoj internet stranici.

Dođite u Varaždin!

Službeni raspis utrke

Video od prije tri godine:

 

 

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz