10 K I 5 K

Dođite na drugi Krapinski cener

Jedan od najpopularnijih formata utrka po drugi se put održava u Krapini. Ove godine dodana je i nova dionica, tako da osim cenera (10 km) možete trčati i polucener (5 km). Novost u kategorizaciji je da od sada postoji i kategorija za osobe s invaliditetom.

Utrka se održava u subotu 12. 12. 2015. sa startom i ciljem u Krapini, a startnina je samo 50,00 kn. Svim trkačima osiguran je topli obrok, piće i finišerska medalja na cilju utrke. Obrok, piće i medalje su uključeni u cijenu startnine. Također na raspolaganju će biti svlačionica i toalet u prostoru škole. Uz to svi trkači imaju 50% popusta na ulaznicu Muzeja Krapinskih Neandertalaca te besplatno prvo piće nakon utrke u Hostelu i Caffe Baru Barrock.

Prva tri mjesta ukupnog poretka kod muškaraca i žena bit će nagrađeni peharima i medaljama, a ostali medaljama u svakoj kategoriji za prva tri mjesta. Prva tri mjesta muškarci i žene ukupnog poretka dobiti će na poklon ulaznice za Muzej Krapinskih Neandertalaca i po dvije ulaznice za Aqua Vivae, Krapinske toplice.

Prijave i više informacija: http://klubmaraton.com/cener

Za najbrži pristup novim informacijama pratite nas ovdje: https://goo.gl/LWU3gZ

 

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz