TRKA BEZ PROMETA

Dođite na polumaraton koji se ne propušta!

Na ovogodišnjem Riječkom polumaratonu očekuje vas deset tisuća trkača-rekreativaca, live muzika, mnogobrojni sadržaji i savršeno proljetno vrijeme!

12. riječki polumaraton ove godine trči se 21. travnja na stazi Korzo – Preluk – Korzo. Kao i uvijek i ove godine planiramo veću, bolju i ljepšu utrku sa više od 600 trkača iz Hrvatske, Europe i ostatka svijeta  Trkačice i trkači se mogu prijaviti za polumaraton 21 km ili za utku štafeta (3 x 7 km). Ako niste u top formi složite ekipu s još dvoje sličnih i otrčite 3 x 7 km štafetu na trasi polumaratona.

Polumaraton je i ove godine dio “Cestovnog kupa hrvatske”, a održava se u sklopu festivala sporta i rekreacije “Homo si teć” koji redovito okuplja preko deset tisuća posjetitelja.

Centar grada Rijeke, kao i kompletna trasa polumaratona biti će osigurana i zatvorena za promet svih vozila! Trkačima će ritam davati i par bandova smještenih uz samu trasu, a u centru grada moći ćete se zabaviti uz ostala popratna događanja. Na vama je samo da dođete i uživate. Nakon završenog polumaratona okrijepite se uz vodu, svježe voće i besplatnu masažu, a startni broj sačuvajte jer će vam trebati za besplatno korištenje Bazena Kantrida gdje od 12:00 do 17:00h možete plivati i tuširati se.

Više informacija o utrkama

Ovako je bilo 2012. godine

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz