PREDZADNJE KOLO

Dođite na (pred)finale FELT triatlon lige u Varaždin

Sutra (u srijedu) na varaždinskom Aquacityu održat će se pretposljednje kolo iznimno popularne FELT triatlon lige. Do sada se na nekom od natjecanja lige natjecalo više od 130 natjecateljica i natjecatelja. Još nije kasno da se uključite!

Organizator, Triatlon klub 042 Varaždin , ove godine potpomognut izvrsnim sponzorom, FELT-om, napravio je pravi “bum” s ovogodišnjim izdanjem triatlon lige. Osim puno triatlonaca iz Varaždinske i Međimurske županije koji su redoviti posjetitelji lige, ove se godine dosta natjecatelja odlučilo posjetiti ligu i iz daljih mjesta. Tako su redoviti sudionici lige i iz Đurđevca, Virja, Krapinsko zagorske županije, Zagreba, Petrinje…, a i gosti iz Slovenije dolaze čak i iz Ljubljane.

Pozivamo zato sve, rekreativce, ozbiljne triatlonce, one koji žele se žele natjecati prvi put, djecu… da se natječu na FELT triatlon ligi. Do kraja su ostala još dva kola, u srijedu 22. 8. i 29. 8. 2012.

Kao i svaki put na rasporedu će biti aquatlon za djecu, supersprint utrka građana i mlađih natjecatelja te sprint triatlon za one najspremnije. Startnina po kolu (za one koji će prvi put doći) je 25 kuna i plaća se prilikom prijave i podizanja startnog broja pored boćališta, na sjeveroistočnoj strani Sportsko rekreacijskog centra Aquacity u Varaždinu. Prijave se primaju od 17-17:45, start utrke aquatlona je u 18 sati, a sprint i supersprint triatlon startaju u 18:15 h.

Dođite i pomozite u rušenju rekorda, želja je organizatora da na jednom kolu skupi VIŠE OD 100 natjecateljica i natjecatelja. Pokažite svoj sportski duh!

Vidimo se!

 

Raspis i pravila lige

 

Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz