SUPER ZABAVA I SUPER NAGRADE

Dođite na treći Karlovački cener!

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na ovogodišnji Karlovački cener! Cestovna utrka na 10 km u Karlovcu u zajedničkoj organizaciji Atletskog kluba KA Tim i „Run&Trek“ specijalizirane trgovine za trčanje te uz potporu Karlovačke športske zajednice bilježi ove godine svoje treće izdanje.

Jedna od najbržih i najatraktivnijih utrka u Hrvatskoj održava se cijelom svojom dužinom u samom povijesnom središtu Karlovca, a krug prolazi kroz ili neposredno uz „šestokraku zvijezdu“ – srednjovjekovni centar Grada Karlovca izrađen u obliku pravilne šestokrake zvijezde.

Datum, vrijeme i mjesto utrke – petak, 12. lipnja 2015. u 20:00 h, Karlovac.

Ostalo je još pedesetak dana do utrke, sasvim dovoljno za brušenje forme i kompletnu pripremu. Prijave su otvorene i više informacija o utrci nalazi se na OVDJE, a kao i u prethodnim izdanjima osiguran je bogati startni paket za sve sudionike (između ostalog Nike Dry Fit atletska majica, platnena vrećica za tenisice s logom utrke,…) i bogate nagrade za najbolje – prvih petero hrvatskih atletičara u muškoj i ženskoj konkurenciji:

1. mjesto  – 1.500 kn; 2. mjesto – 1.000 kn; 3. mjesto – 700 kn; 4. mjesto – 500 kn; 5. mjesto – 300 kn te dodatno za sve natjecatelje:

Dodatni novčani bonus  u iznosu od 1.500,00 kuna za žene za rezultat ispod 34:30 min.
Dodatni novčani bonus  u iznosu od 1.500,00 kuna za muškarce za rezultat ispod 30:00 min.
Dodatni novčani bonus od 1.000,00 kuna za novi rekord staze u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Praktične nagrade za troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Medalje za troje prvoplasiranih po kategorijama.

Svi sudionici plaćaju kotizaciju u iznosu od 70,00 kn, a osiguran je i autobusni prijevoz iz Zagreba uz nadoknadu od 30,00 kn.

Ovoga puta osiguran je i dobar zalogaj po završetku utrke pa nitko neće gladan i žedan kući!

PRIJAVE I DETALJI O UTRCI

 

Nekoliko fotografija od prošle godine:

 

Autor: Promo

Nema postova za prikaz