8. TRADICIONALNA UTRKA

Dođite na Utrku Grada Čakovca

Ovogodišnja 8. po redu Utrka Grada Čakovca, održat će se u srijedu 28. svibnja 2014. s početkom u 18 sati. Čekamo vas na središnjem čakovečkom trgu!

Preporučamo da prijavu za utrku obavite putem on-line prijavnice kojoj možete pristupiti ovdje.

Prijaviti se možete i na sljedeće načine 

– u Uredu Turističke zajednice Grada Čakovcana adresi Kralja Tomislava 1,  u vremenu od  8-17 sati radnim danom

– slanjem podataka na e-mail adresu akm@ck.t-com.hr (upisati: Ime, prezime, godinu rođenja, spol, duljinu utrke u kojoj želite nastupati, veličinu majice)

– na sam dan utrke od 16 sati nadalje  u prijavnom centru koji će ove godine biti stacioniran neposredno uz sam start utrke. 

– radi izbjegavanja gužve prije starta utrke, startne brojeve možete podići i u subotu 24.5. na Trgu  Republike u Čakovcu od 10-12 sati gdje će biti postavljen promotivni štand AK Međimurje.

Startnina iznosi 30 kn za sudionike Glavne utrke na 5.000 m te utrke građana za žene i muškarce i 20 kn za juniorke i juniore. Kadetkinje i kadeti te trkači u kolicima ne plaćaju startninu.

Udrugama koje nastupe sa najvećim brojem sudionika biti će dodijeljeni pehari za prva tri mjesta prema broju nastupa. U obzir ulaze nastupi u svim utrkama pod uvjetom da je u prijavi naveden naziv udruge

Organizator utrke je AK Međimurje Čakovec.
Informacije: 098/921-1479


 

Ovako je bilo prošle godine

 

 

Autor: Mario Dobša

Dođite na Utrku grada Čakovca

Sedma po redu Utrka Grada Čakovca održati će se u centru Čakovca sa startom i ciljom na Trgu Republike u Čakovcu, u srijedu 29. svibnja s početkom u 18 sati.

Utrka je humanitarnog karaktera pa pozivamo aktivne trkače i građanstvo da se uz uplatu simbolične startnine od 30 kn odazovu u što većem broju.
 
U prilogu se nalazi raspis sa svim podacima o ovogodišnjoj utrci, uz napomenu da će se ove godine posebno nagraditi tri najmasovnije udruge na utrci.
 
Svima koji se prijave do zadanog roka (26.05.) osigurana je majica.
 
 

Autor: Mario Dobša