IZVRSNA ORGANIZACIJA - ZAJAMČENA

Dođite na Valamar Trail – gdje se susreću more i planine!

Sigurno ste bar jednom trčali bespućima šireg labinskog područja. Niste? Zaista!? Nakon sunčanog IstraTreka, hladnih 100 Milja Istre i naporne Terre Magice, taj je dio lijepe nam Istre opet u samoj žiži događanja. Naime, početkom listopada, zajedno sa hotelskom kućom Valamar, organiziramo trail event – Valamar Trail.

Event se ove godine sastoji od čak pet različitih utrka, različitih težina, za svakog ponešto, od vrhunskih trail igrača do čistih rekreativaca. Za one najbolje spremili smo dvije utrke, najdužu od 73 km sa 2.200 m visinske razlike koja nosi i dva ITRA kvalifikacijska boda za UTMB, i malo kraću od 53 km s 1.550 m visinske razlike koja nosi jedan ITRA kvalifikacijski bod. Za one koji ne žele cijeli dan provesti na terenu, spremili smo utrku polumaratonske dužine s 630 m visinske razlike, a za rekreativce slatki mali trail dužine 13 km s 460 m visinske razlike. Od ove godine uvodimo i novu utrku dužine 42 km sa 1.300 m visinske razlike, za sve maratonce :).

Sve staze su omeđene Plominskim zaljevom na sjeveru i Raškim kanalom na jugu. Natjecatelji će moći uživati u prekrasnim vidicima sa Oštrog, Skitače, Crne Punte, Standara, ali i ulicama starog grada Labina i svim onim starim napuštenim selima diljem staze.

Startnine su povoljne, a kao posebnu pogodnost ističemo ponudu smještaja našeg partnera koja je zaista vrlo zanimljiva tako da već od 163 kn možete bukirati smještaj u hotelu s 3 zvjezdice doslovno 20 metara od mora.

Utrku organizira ista ekipa koja je organizirala našu najveću utrku –100 Milja Istre, tako da natjecatelji mogu očekivati istu razinu usluge i kvalitete. Ove smo godine, samo za tri najduže utrke, pripremili i sjajne, unikatne finišerske medalje koje će sigurno zauzeti posebno mjesto na vašem zidu.

Prijave su već u tijeku, jeftinije startnine vrijede do 1. rujna, a nakon toga su nešto sitno skuplje. Imamo mjesta za 400 natjecatelja, a prijave se zatvaraju 18. rujna.

Jesmo li već spomenuli da ćemo pobjednike svih utrka darivati Compressport i Camelback nagradama? Iznenađenjima nikad kraja ali nećemo vam sve otkriti, nešto čuvamo i za samu utrku. Vidimo se u Rapcu! 🙂

Sve informacije na www.valamartrail.com i race@valamartrail.com

FB page: www.facebook.com/ValamarTrail

 

Autor: PR / foto: Dejan Hren

Nema postova za prikaz